1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

News

News Feed-ul Facebook se schimbă. Vezi aici cum va arăta

Facebook pregăteşte o surpriză de proporţii. Mai concret, News Feed-ul reţelei va avea un nou design în săptămânile următoare, anunţă Allfacebook. O veste proastă vine totuşi pentru cei care foloseau news feed-urile "All Friends", "Groups" şi "Photos", şi asta pentru că Facebook a luat decizia de a le elimina definitiv.

07 mar, 2014 | Agerpres

Decizia vine în încercarea Facebook de a avea un flux al informaţiilor mai consistent atât pe desktop, cât şi pe mobil.

Anunţul vine la aproape un an de la ultima schimbare majoră a News Feed-ului.

Compania susţine că această schimbare nu va afecta algoritmul afişării ştirilor, astfel că utilizatorii vor continua să vadă în News Feed acelaşi content ca cel de dinaintea schimbării.

Reţeaua a ţinut să precizeze că această schimbare a fost luată şi pentru ca cele două platforme, mobil şi desktop, să fie identice şi mai uşor de folosit. Potrivit aceleiaşi surse, persoanele care au avut ocazia să testeze deja noul layout susţin că afişarea informaţiilor cu fotografii mai mare este plăcută, însă, la modul general, navigarea este mai greoaie. Schimbările sunt de ordin vizual, imagini mai mari şi un nou font. Dimensiunea fontului rămâne însă la fel. O veste proastă vine totuşi pentru cei care foloseau news feed-urile "All Friends, "Groups" şi "Photos", şi asta pentru că Facebook a luat decizia de a le elimina definitiv.

Iată mai jos o imagine cu noul News Feed:

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO