1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 34 º

Imobiliare

Nextfit va deschide unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timişoara, după ce a închiriat 2.100 mp în Vox Technology Park

Compania de fitness Nextfit a închiriat 2.100 mp în clădirea de birouri Vox Technology Park din Timișoara. Nextfit va deschide în noiembrie un club de fitness în cadrul proiectului de birouri.

20 aug, 2019 | | ECONOMICA.net

Acesta va fi unul dintre cele mai mari cluburi de fitness din Timișoara, el urmând să funcționeze la etajul 1 al Vox Technology Park.

Nextfit va investi 1,1 milioane de euro în amenajarea spațiului cât și pentru achiziționarea echipamentelor Technogym, lider mondial pe segmentul echipamentelor de fitness care integrează tehnologia și furnizor de echipamente pentru Jocurile Olimpice, echipele Ferrari si McLaren de Formula 1 și echipele de fotbal Juventus, AC Milan și naționala Braziliei.

„Deschiderea clubului de fitness Nextfit întărește oferta de servicii a Vox Technology Park, de care vor beneficia atât cei care activează în proiect cât și locuitorii din zona, inclusiv ai celor peste 1.500 de apartamente finalizate aici în ultimii ani. Continuăm astfel dezvoltarea urbană a polului imobiliar din zona de nord-vest a Timișoarei, zona în care sunt prevăzute noi investiții de peste 100 de milioane de euro, în special pe segmentul rezidențial”, a declarat Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

Noul club de fitness va oferi tuturor iubitorilor de sport și mișcare o gamă completă de servicii, de la aerobic și indoor cycling, la aparate de fitness și cardio.

„Când am intrat pe piață cu Nextfit am avut ca obiectiv să concepem un club de fitness inedit pe piața din Timișoara, sa creăm un loc unde să te întâlnești cu alți pasionați de sport, totul în prezența unor antrenori de top și utilizând echipamente de ultimă generație, capabile să monitorizeze orice indicator fiziologic”, explică Raluca Basu, brand manager în cadrul Nextfit.

 Vox Technolgy Park are 26.600 mp

Adițional inaugurării clubului de fitness, în cadrul Vox Technology Park vor fi deschise în perioada următoare noi spații de servicii, de la noi spații comerciale la servicii de infrumusețare și servicii bancare (Patria Bank). Vox Technology Park are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați și a fost finalizat în urma unei investiții de 30 de milioane de euro. 

Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut și construcția proiectului rezidențial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Vox Vertical Village reprezintă primul concept de ”oraș pe verticală” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piață la începutul anului 2020 în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori și arbuști vor fi amplasați atât pe terasele private cât și în spațiul comun interior.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO