1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Nicolae Sarcină, patronul lanţului românesc de retail Succes : "Nu vindem niciun magazin"

Nicolae Sarcină, patronul gorjean al celui mai important lanţ autohton de magazine, susţine că nu este interesat să îşi vândă supermarketurile. El susţine că a dorit să îşi reorganizeze business-ul, dar că acum nu mai este nevoie.

13 ian, 2015 | | ECONOMICA.net

Nicolae Sarcină, patronul business-ului Succes Nic Com, cu activităţi în retail, producţie de carne, prelucrarea lemnului şi comerţ cu carburanţi a declarat pentru ECONOMICA.NET faptul  că nu doreşte să îşi vîndă cele aproximativ 150 de magazine pe care le operează sub brandul Succes. "Nu este adevărat că vindem magazinele. Nu vindem, nu închiriem nimic. ", a declarat acesta. 

Succes Nic Com a cerut săptăma trecută Tribunalului Ilfov inrearea companiei în insolvenţă, dar Sarcină susţine că nu mai este nevoie. "Am făcut o cerere de renunţare (la insolvenţă n.red). ne-am înţeles cu băncile" a mai spus acesta.  Tribunalul va da o primă sentinţă pe 27 ianuarie.  

Potrivit legislaţiei în vigoare, renunţarea la intrarea în insolvenţă se poate face cu votul Comitetului Creditorilor. 

Potrivit informaţiilor publicate de Ziarul Financiar, lanţurile Mega Image şi Profi se află în negocieri pentru preluarea unora dintre magazinele retailerului român Succes. Mega Image este interesat de unităţile din Bucureşti în timp ce Profi analizează atât magazinele din Capitală cât şi cele din provincie.

Conform presei locale, la finele anului trecut, inspectorii antifraudă şi poliţiştii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul General, au făcut 31 de percheziţii la firmele lui Nicolae Sarcină. Anchetele vizau destructurarea unei grupări infracţionale organizate formată din şapte persoane, specializată în infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit gorjexclusiv.ro.

Grupul Succes Nic Com a avut afaceri totale de 350 mil. euro în 2013 şi cu peste 1.600 de salariaţi.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO