1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

News

Nicuşor Dan: Primăria Capitalei are 6.000 de litigii, ceea ce înseamnă că ceva nu funcţionează

Noul primar general, Nicuşor Dan, a declarat joi că Primăria Capitalei are în momentul de faţă 6.000 de litigii şi că acest lucru indică o disfuncţionalitate la nivel administrativ, în interiorul instituţiei.

29 oct, 2020 | Agerpres

"Primăria Capitalei are în momentul de faţă 6.000 de litigii, ceea ce înseamnă că ceva nu funcţionează. Dacă oameni şi instituţii sunt nevoite să meargă în instanţă, împotriva Primăriei Capitalei, înseamnă că ceva nu funcţionează la nivel administrativ în interiorul instituţiei. O să avem în zilele următoare o repartizare pe cazuri, pe tipuri de litigii pe care Primăria Capitalei le are. Am confirmat ceea ce mulţi dintre dumneavoastră ştiţi, că există o uriaşă întârziere pe chestiunea proprietăţii. În linii mari, suntem la jumătatea drumului pe dosarele de retrocedare pe care Primăria Capitalei le are în gestiune", a arătat primarul general, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PMB.

Nicuşor Dan a menţionat că în cursul zilei de joi s-a întâlnit cu reprezentanţi ai Direcţiei Juridice şi că a avut o evaluare preliminară a situaţiei financiare, care va continua vineri.

"Mâine o să avem o discuţie tehnică pe sistemul de termoficare, la care am invitat şi persoane din ELCEN, în afară de cele din companiile subordonate Primăriei. O să am o discuţie pe resurse umane şi, dincolo de continuarea discuţiei pe situaţia financiară, o să avem o discuţie pe companiile municipale şi situaţia lor managerială şi financiară", a precizat Nicuşor Dan.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO