1EUR = 4.8393 RON

Companii

NNDKP a asistat Orange în lansarea serviciilor de televiziune

Firma de avocatură de business Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Orange România în implementarea serviciilor de televiziune care vor fi oferite prin tehnologia DTH (satelit) şi OTT (over the top – recepţionarea serviciilor TV prin internet).

11 iun, 2013 | ECONOMICA.net

Proiectul a fost coordonat de Adina Chilim-Dumitriu (partener NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice) şi a fost extrem de complex şi dinamic, presupunând un număr foarte mare de ore de lucru, într-un interval de câteva luni şi o echipă multidisciplinară de avocaţi specializaţi în diverse arii de drept, spun oficialii NNDKP.

„Pentru implementarea cu succes a proiectului, avocatii NNDKP au lucrat îndeaproape cu membrii departamentului juridic Orange România, precum şi cu echipa de business, pentru a adapta soluţiile juridice şi comerciale într-o manieră care să corespundă exigenţelor interne şi necesităţilor proiectului”, explică avocatul Adina Chilim-Dumitriu.

Alina Vizitiu (asociat senior al NNDKP în practica de media şi comunicaţii electronice) a asigurat asistenţa juridică Orange pe tot parcursul implementării proiectului. Ea a fost implicată în toate negocierile purtate între operator şi un număr impresionant de parteneri contractuali, dintre care peste 40 radiodifuzori locali şi internaţionali.

Citeşte şi Orange lansează serviciile TV. Oferă 100 de canale, dintre care 42 HD. Vezi preţurile

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO