1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Noaptea reducerilor la kika: discounturi la toate produsele

Retailerul austriac de mobilier kika va desfăşura în următoarea perioadă o campanie promoţională în vederea reducerii de stocuri. Vor fi discounturi la toate categoriile de mobilier şi decoraţiuni. 

08 aug, 2012 | | ECONOMICA.net

Retailerul austriac de mobilier kika va organiza joi, pe 9 august, o noapte de cumpărături la reduceri, potrivit site-ului companiei. Între orele 18:00 şi 23:00 toate produsele din magazin vor fi cu 10% mai ieftine. Excepţie fac articolele deja reduse, cele din categoria cash&carry, toate produsele din gamele Now! by Hülsta, JOOP!, Austroflex, bucătăriile Blogg şi aparatele electrocasnice.  Oferta este valabilă pentru produsele aflate pe stoc. 

Ulterior, compania va aplica şi alte reduceri la diferite categorii de produse. Astfel, în perioada 10-12.08, preţurile pentru camerele de tineret şi mobila pentru bebeluşi vor scădea cu 10%, pe 17 şi 18 august reducerea se va aplica la preţurile corpurilor de iluminat, iar între 6 şi 12 august la programul de Living Look. De asemenea, vor fi reduceri de 15% la scaune rotative pentru birou, în perioada 10-12 august şi la mese pentru birou în perioada 17-19 august. Cele mai semnificative discounturi, de 50%, se vor aplica la mobilierul de grădină, oferta fiind valabilă până pe 16 septembrie.

Primul şi singurul magazin kika din România, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 m2, a fost deschis în anul 2008, în zona comercială Militari din Bucureşti, şi a reprezentat o investiţie de 31 milioane de euro.

kika se numără printre cei mai mari comercianţi de mobilier şi decoraţiuni din Europa, cu un lanţ de 68 de magazine şi aproximativ 7.700 de angajaţi. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO