Noi publisheri locali importanţi şi site-uri specializate se alătură reţelei ThinkDigital

ThinkDigital România a anunţat astăzi încheierea negocierilor cu noi publisheri locali şi site-uri de nişa, raportând creşteri importante ale traficului reţelei.
Economica.net - lun, 11 nov. 2013, 11:23
Noi publisheri locali importanţi şi site-uri specializate se alătură reţelei ThinkDigital

Compania a anunţat că, în comparaţie cu primele 3 trimestre din 2012, în perioada similară din 2013, reach-ul campaniilor Facebook premium a crescut cu 30% datorită creşterii numărului de useri activi în reteaua de socializare, un fenomen similar înregistrându-se ţi în cazul Skype, care a crescut cu peste 37%.

În ceea ce priveşte publisherii locali, ca medie a vizitatorilor unici insumati, în Q1-Q3 2013, faţă de 2012, cresterea traficului in reţeaua care cuprinde acum peste 40 de site-uri a fost de aproape 100% (raportat la numărul de vizitatori unici însumaţi).

“Vizibilitatea ThinkDigital a crescut datorită faptului că reprezentăm local playeri globali majori, precum Facebook sau Skype, însă interesul nostru pentru publisherii locali nu a scăzut, ci dimpotrivă. Credem că oferta noastră, momentan unica, în care combinăm reţeaua locală cu accesul advertiserilor la platforme, aplicaţii şi tehnologii globale (precum AppNexus sau DG MediaMind), este un mix care ne-a adus în poziţia de principal furnizor de spaţii publicitare online şi soluţii de advertising digital pentru multe agentii de media majore precum si pentru clienţi cheie din piaţă”, spune Dragoş Stanca, Managing Partner ThinkDigital România.

În ceea ce priveşte noutăţile, ThinkDigital anunţă că oferta sa de site-uri de NEWS s-a îmbogatit la sub-categoria “Ştiri Generale” cu site-ul ZIARE.com (cu o medie de 2,4 milioane vizitatori unici lunar) care întăreste portofoliul actual din car face parte şi site-ul ROMÂNIATV.NET (2,2 milioane de unici, site aflat într-o creştere masivă, de peste 160% faţă de 2012).

Tot în oferta NEWS, la sub-categoria “Tabloid”, ThinkDigital oferă în regim exclusiv noul site WowBiz.ro – parte a Dogan Media Group – care a atins într-un timp record peste 2 milioane de vizitatori unici lunar (media in 2013).

Sub-categoria “Business” a înregistrat o creştere importantă datorită performanţelor înregistrate de ECONOMICA.NET (peste 580.000 unici/lunar, în medie, adica o crestere 2012 vs 2013 de 160%).

Printre noutătile în categoria NEWS se mai numară şi site-urile specializate VICE.com  (150.000 unici/lunar) sau KMKZ.ro (100.000 unici/lunar) precum şi site-ul de ştiri locale din Iaşi BZI.ro (1.3 milioane de unici/lunar).

Şi categoria WOMEN LIFESTYLE s-a îmbogaţit şi creste cu peste 160% faţă de oferta de anul trecut.

Principalele noutăţi din această categorie sunt KanalD.ro şi DivaHair.ro (cu câte 1 milion de unici/lunar) – acesta din urmă fiind disponibil din luna decembrie 2013 în portofoliul ThinkDigital.

Categoria GOING OUT a înregistrat în 2013 o crestere de 72% cu 24fun.ro, sapteseri.ro, orasulm.eu precum şi, ca noutate, site-ul din domeniu cu cea mai mare creştere în ultimul an, GetLokal.ro (120.000 unici/lunar).

 

Te-ar mai putea interesa și
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei
Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990....
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2 se prelungesc, din cauza vremii
Lucrările la staţia de metrou Piaţa Unirii 2, accesul C, ieşirea spre Hanul lui Manuc, se vor prelungi până pe 10 mai, ...
CFA România: Indicatorul de Încredere Macroeconomică a scăzut în martie cu 1,4 puncte
CFA România: Indicatorul de Încredere Macroeconomică a scăzut în martie cu 1,4 puncte
Indicatorul de Încredere Macroeconomică al Asociaţiei CFA România a scăzut în luna martie cu 1,4 puncte, până la ...
Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase
Cafeaua nu se va ieftini prea curând, pentru că fermierii vietnamezi aşteaptă contracte mai avantajoase
Preţurile la cafea îşi vor continua ascensiunea meteorică, în condiţiile în care vremea nefavorabilă, şi mai ales ...