1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

News

Nokia 9 PureView, primul smartphone din lume dotat cu cinci camere va fi disponibil în România. Cât va costa

HMD Global, compania care deţine licenţa Nokia pentru telefoane şi tablete, anunţă că va aduce în România smartphone-ul Nokia 9 PureView la începutul lunii aprilie. Telefonul va fi disponibil pe culoarea Midnight Blue la preţul recomandat de 2.799 de lei.

26 mar, 2019 | ECONOMICA.net

Nokia 9 PureView este primul telefon din lume dotat cu cinci camere principale și lentile ZEISS. Fiecare fotografie realizată cu Nokia 9 PureView este în format HDR, toate cele cinci camere lucrând simultan pentru a compune imaginea într-o fotografie de 12 MP.

„Smartphone-urile Nokia sunt pionierii inovării în materie de imagine. Confirmând această tradiție, facem un salt semnificativ în introducerea celui mai avansat sistem de imagini pe un smartphone - Nokia 9 PureView. Conceput pentru iubitorii de fotografie, Nokia 9 PureView este singurul smartphone care captează simultan imaginile realizate cu toate cele cinci camere pentru a compune o imagine atât de bogată încât posibilitățile de post-procesare sunt nesfârșite. Mai mult, punem la dispoziția utilizatorilor o suită de funcții de editare, cum ar fi Adobe Photoshop Lightroom și editorul câmpului de profunzime al Google Photos. Acum se poate explora fiecare detaliu cu Nokia 9 PureView", a declarat Juho Sarvikas, Chief Product Officer, HMD Global.

Modelul are doi senzori de culoare pentru imagini vibrante și trei senzori monocromatici pentru claritate și detalii. Cei cinci senzori lucrează simultan pentru a colecta aproape de 10 ori cantitatea de lumină față de un senzori standard.

Fiecare fotografie realizată de Nokia 9 PureView folosește toate cele cinci camere pentru a captura cel puțin 60MP de date imagistice. Pentru procesarea și fuziunea imaginilor, Nokia 9 PureView a maximizat arhitectura eterogenă de calcul a platformei mobile Qualcomm® Snapdragon, care atribuie sarcini între ISP, DSP, GPU și CPU. Dispunând de un co-procesor dedicat de imagine, care reglează în mod individual expunerea și balansul de alb a fiecărei camere.

Conceput pentru pasionații de fotografie, Nokia 9 PureView captează imaginile și în format RAW „DNG" și permite editarea acestora direct pe telefon, datorită parteneriatului cu Adobe Lightroom.

Noul Nokia 9 PureView oferă, de asemenea, un ecran PureDisplay 2K pOLED de 5,99 inci și un sistem de încărcare Qi Wireless.

Nokia 9 PureView dispune de Android 9 Pie care include caracteristici AI ce transformă terminalul într-unul mai inteligent și mai rapid, adaptându-se, totodată, obiceiurilor de utilizare. Caracteristica Adaptive Battery presupune consumul bateriei în funcție de aplicațiile folosite, iar App Actions sugerează următoarele acțiuni complementare ale utilizatorilor. Aceste caracteristici simplifică întreaga experiență Android.

Nokia 9 PureView va primi actualizări de securitate lunare timp de trei ani și două actualizări majore ale sistemului de operare, garanția programului Android One.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO