1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

News

Nokia va scoate un telefon ieftin cu Android şi slot dual SIM

Telefoanele cu Windows ale Nokia nu au succesul aşteptat pe o piaţă unde Android-ul celor de la Google este majoritar, dar, după principiul dacă nu-l poţi învinge mai bine i te alături, Nokia ia o decizie care ar putea avea un impact pozitiv asupra vânzărilor sale de smartphone-uri.

08 feb, 2014 | ECONOMICA.net

În aplicaţia CamSpeed a celor de la Sofica a apărut un test pentru o cameră a unui telefon Nokia cu Android. Se pare că testul este făcut pe o cameră de 3 megapixeli care a dat dovadă de calităţi impresionante pentru mărimea senzorului pe care îl are, informează presa internaţională.

Terminalul va avea 512 MB de RAM , 4 GB de memorie internă care poate fi crescută cu un card microSD , precum şi o baterie de 1500 mAh . Acesta va fi disponibil într-o versiune dual- SIM , cu nume de cod RM - 980 , care este cel care apare pe CamSpeed , și va ajunge în șase culori, iar principalul segment vizat sunt adolescenţi.

Telefonul va rula cu Android 4.1 şi nu va face parte din seria Lumia ci producătorul îl va introduce în seria Asha, iar lansarea s-ar putea face în cadrul evenimentului Mobile World Congress de la Barcelona.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO