1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

Extern

Nominalizat ca viitor director de comunicare al Casei Albe, Jason Miller a renunţat la două zile după anunţ

Numit joi viitor director de comunicare al preşedintelui Donald Trump, Jason Miller a anunţat, două zile mai târziu, că renunţă la această funcţie, dorind să consacre mai mult timp familiei sale, transmite AFP.

25 dec, 2016 | Agerpres

'După ce am petrecut săptămâna cu familia, cea mai lungă perioadă în compania lor din martie 2015, este clar că ei trebuie să fie prima mea prioritate în acest moment', a indicat Jason Miller, 41 de ani, într-un comunicat publicat sâmbătă.

El a amintit că soţia sa urmează să dea naştere în curând celui de-al doilea lor copil.

'Nu este momentul potrivit pentru a începe o muncă atât de solicitantă precum cea de director de comunicare al Casei Albe', a adăugat Miller.

Sean Spicer - unul dintre actualii purtători de cuvânt ai miliardarului - este cel care îşi va asuma atribuţiile directorului de comunicare, a precizat el. Spicer a fost numit joi purtător de cuvânt al Casei Albe, în administraţia ce îşi va începe mandatul pe 20 ianuarie.

Înainte de a se alătura campaniei Trump în timpul verii, Jason Miller îl consiliase pe unul dintre concurenţii omului de afaceri în alegerile primare republicane, Ted Cruz.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO