1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Nordis Group a obţinut pre-certificarea GREEN Homes pentru proiectul Nordis Mamaia 5 stele

Nordis Group a obținut pre-certificarea GREEN Homes pentru proiectul Nordis Mamaia 5*****, ansamblu mixt, format din hotel de 5 stele și apartamente, în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Certificarea GREEN Homes, oferită de Romania Green Building Council, atestă implementarea unor măsuri și soluții sustenabile și atingerea unui nivel de sustenabilitate superior.


21 mai, 2020 | ECONOMICA.net

Nordis Mamaia 5***** folosește designul biofilic,care aduce natura în interiorul spațiului locuit, prin plante și vegetație diversă, oferind locuitorilor confortul creat de natură și de spațiile verzi. 

În ceea ce privește transportul alternativ, proiectul este prevăzut cu stații pentru încărcarea mașinilor electrice și alte măsuri pentru încurajarea soluțiilor de mobilitate sustenabilă. 

Clădirea are eficiență energetică superioară, ceea ce pe termen lung se traduce în consum și facturi reduse. În construcția Nordis Mamaia 5***** au fost prevăzute soluții pe bază de LED în toate spațiile de tip recepție, holuri de etaj, zonă comercială, SPA, în exterior, dar și în interiorul camerelor din fiecare clădire, echipamente eficiente și un sistem de termoizolare performant. Pentru a diminua efectul de insulă de căldură urbană, care accentuează canicula și valurile de căldură din spațiile locuite, vor fi instalate terase înierbate și acoperiș verde.

 „Suntem încântați că am obținut pre-certificarea GREEN Homes pentru Nordis Mamaia 5*****. Este unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre și ne dorim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și, în egală măsură, să avem grijă, în cel mai bun mod posibil, de natură și de mediul înconjurător. Suntem atenți cu fiecare proiect al nostru pentru că știm cât de important este să protejăm resursele pe care le avem. Construcțiile din portofoliul Nordis Group pun pe piața locală clădiri de o calitate excepțională, iar încrederea acordată de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi ne onorează”, a declarat Emanuel Postoacă, președinte Nordis Group.  

Lucrările pentru ansamblul Nordis Mamaia 5***** vor fi finalizate în 2021, iar construcția va avea 730 de camere de hotel și 290 de apartamente, cu o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați. Investiția se ridică la 70 de milioane de euro.  

Nordis Mamaia 5***** este cel mai mare ansamblu mixt, cu apartamente rezidențiale și hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de 80.000 mp, are în componență 290 de apartamente și 729 camere de hotel, 10.000 mp plajă proprie, 1.500 mp de galerie comercială, cinematograf VIP, 6 săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc, cu o suprafață de 3.200 mp. 

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO