Nordis Group, vânzări duble de locuințe premium în 2020 față de 2019

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în construcția de imobile de lux, a vândut, în lunile iunie-august 2020, 324 de studiouri și apartamente în ansamblurile rezidențiale și hoteliere Nordis Mamaia 5***** și Nordis Sinaia 5*****, față de doar 152 de unități în 2019. 
Economica.net - mie, 23 sept. 2020, 03:45
Nordis Group, vânzări duble de locuințe premium în 2020 față de 2019

De la începutul anului 2020 (perioada ianuarie – septembrie), cele două proiecte din portofoliul Nordis Group au ajuns la un număr de 523 de unități vândute față de anul trecut când, în aceeași perioadă, vânzările au ajuns la doar 226 de apartamente.

În ceea ce privește vânzările în lunile de vară ale anului 2019, valoarea cumulată a acestora a dus la aproximativ 9 milioane de euro, în timp ce, în 2020, vânzările au crescut până la 25 de milioane de euro. Până la finalul anului, Nordis Group estimează o creștere a acestei sume, dat fiind faptul că în lunile de iarnă oamenii își vor dori o casă de vacanță sau o cameră de hotel la munte. 

În ciuda provocărilor acestui an, compania a dublat numărul de unități vândute, astfel că în ceea ce privește zona hotelieră, vânzările au crescut cu 50%, iar în cea rezidențială cu 100%. Pandemia i-a făcut pe români să înțeleagă importanța achiziției unei case de vacanță, nevoia unui loc pentru odihnă, relaxare, pentru a sta împreună cu familia sau chiar pentru a lucra.

„Nu a fost nicio surpriză pentru noi faptul că în ultima perioadă oamenii și-au dorit mult mai mult să investească în domeniul imobiliar. Cu siguranță, este o consecință a pandemiei și a sentimentului de siguranță pe care acum și-l doresc tot mai mulți dintre noi. Aș spune chiar că românii începeau să adopte și tendința de a cumpăra o casă de vacanță, iar schimbarea s-a produs poate cu 5-7 ani mai repede, date fiind noile împrejurări. Din punctul nostru de vedere, acum este un moment propice pentru a investi într-o proprietate. Dacă privim situația curentă la nivel național, este posibil ca în perioada imediat următoare să asistăm la o devalorizare monetară, iar un imobil reprezintă o investiție sigură, de durată și care poate aduce beneficii lunar. Tocmai de aceea, în ultimele luni, aproximativ 90% din clienții noștri au achitat proprietatea cu fonduri din surse proprii, fără a fi sprijiniți bancar sau din alte împrumuturi. Mai mult decât atât, oamenii apreciază conceptul nou pe care îl propunem, hotel și rezidențial, și faptul că pot investi într-o cameră de hotel sau că pot locui într-un ansamblu în care se bucură și de facilitățile unui hotel de 5*****. Acest concept, unic în România, are deja succes”, a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group.

Dacă la începutul pandemiei oamenii erau sceptici cu privire la noile achiziții, această atitudine a fost depășită cu rapiditate, iar acum Nordis Group raportează rezultate excelente, prin crearea de noi oportunități. Mulți cumpărători și-au achiziționat în această perioadă apartamente mari cu terase generoase pentru ei și familia lor, iar pe de altă parte mulți au avut dorința de a investi într-un produs care să le aducă un randament garantat lunar.

Primele două corpuri ale ansamblului Nordis Mamaia 5***** urmează să fie terminate până la finalul acestui an și, în paralel, se lucrează la finisajele interioare, dar și la amenajări. Primele trei corpuri sunt vândute într-un procent semnificativ, iar compania se așteaptă ca până în luna decembrie să vândă foarte bine și unitățile din corpul 4. 

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management.

Te-ar mai putea interesa și
e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai
e-Factura: Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul, extinsă până la 31 mai
Perioada în care nu se aplică sancţiuni pentru nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare prevăzut pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional privind factura electronică......
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
Rafila, despre eliminarea impozitului pe concediile medicale: Trebuie judecat cu precauţie. Se face o analiză
 Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, joi, referitor la posibilitatea eliminării impozitului pe concediile ...
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
Primul drum de mare viteză inaugurat în 2024: A fost deschisă circulația pe DEx16 Oradea – A3 VIDEO
CNAIR a deschis circulația joi, la ora 15:00, pe drumul de mare viteză DEx16 Centura Oradea - A3, a informat Cristian Pistol, ...
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Exporturile UE de ciocolată au crescut anul trecut cu 35% faţă de 2013 – date Eurostat
Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut în ţările din afara blocului comunitar 867.000 de tone de ...