Noroc cu NEA GIGI!

Am răsuflat uşurată când am văzut că , in sfârşit, cineva în România are grijă de cetăţeni. Ştiu că, în cazul în care Guvernul nu poate, nu are cu ce, miniştrii se încurcă în hârtii sau decizii, este EL gata să ajute ţara. E NEA GIGI.
Antoaneta Banu - mar, 14 feb. 2012, 11:27

Acum chiar că nu mai vreau să plec din ţară. Ştiu că, indiferent de vreme sau de vremuri  vine Nea Gigi cu tot ce are şi mă scoate din situaţie. Gigi Becali a preluat el problema, implicându-se  acolo unde  aleşii nu prea au ştiut ce să facă. Mai mult , nea GIGI este egal cu STATUL. Dacă el nu poate, atunci poate nea Gigi. El s-a dus ca gândul si ca vântul să scoată oamenii din zăpadă. Primul ministru putea să stea liniştit acasă, situaţia este sub controlul lui nea Gigi. O să scoată el oamenii din zăpadă, cu maşini, cu unelte, cu tot ce are. Oricum are mai mult decâ autorităţile.

E normal! Doar e NEA GIGI.
Dar intervine o problemă. Nea Gigi este supărat, nu pe autoritaţi, nu pe Statul român despre care ştie că nu poate mai mult de atât. S-a supărat şi el foc şi pară  pe oameni, pentru că sunt leneşi.  Adică el vine de la Bucureşti cu toate cele ca să ii scoată din situaţie, iar ei stau frumos, în casă la căldura şi se uită pe geam cu armata şi maşinile lui nea Gigi dau zăpada de pe casele lor. Sunt tristă că nea Gigi este supărat,dar mă bucur că a descoperit una dintre “calităţile” oamenilor de pe la noi: LENEA.

Nea Gigi, cu tot respectul pentru implicarea dumitale în problemele conaţionalilor, dar mă văd obligată să îţi aduc aminte că  marea majoritate din cei pe care vrei să îi scoţi din zăpadă reprezintă  rezultatul  comunismului. Aceştia sunt produsul drag lui Ceauşescu: OMUL DE TIP NOU, pentru care STATUL era totul. Adică el doar avea obligaţia minimă să respire, pentru ca orice problemă survenea în viaţa lui o rezolva, evident …..STATUL.  Aşa că , oamenii cu pricina au aşteptat STATUL  indiferent cum se numeşte el, prefect, primar, autorităţi, Gigi Becali, să vină şi  să ii dea jos zăpada de pe casă.

Aceasta este o realitate pe care am băgat-o sub preş, că nu prea ne-a plăcut, sau de care, de cele mai multe ori, politicienii s-au folosit în campanii electorale pentru strângere de voturi. Românii nu au nici exerciţiul şi nici disponibilitatea implicării. Întotdeauna aşteaptă ca altcineva să le rezolve situaţia.

Dacă nu este Dumnezeu, atunci poate STATUL, sau poate Nea Gigi.
Oricum, nea Gigi a punctat  şi el cum trebuie. Românii înzăpeziţi acum au ce povesti la primăra pe la birturile din sat, cum a venit nea GIGi cu  maşinile şi i-a scos din situaţie dar, pe fond,  problema nu s-a rezolvat. Dacă dă  Dumnezeu  o căldură, peste noapte şi se topeşte brusc toată zăpada din ţară, atunci vin inundaţiile, aşa că NEA GIGI ai grijă pune nişte saci de nisip bine ca să te apuci de diguri.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rusia impune interdicții de intrare în țară mai multor oficiali europeni, fără să facă însă publice numele acestora
Rusia impune interdicții de intrare în țară mai multor oficiali europeni, fără să facă însă publice numele acestora
Rusia a anunţat vineri că a impus interdicţie de intrare în ţară pentru mai mulţi oficiali europeni ca răspuns la ...
Electrica împrumută 1,5 miliarde de lei de la bănci, ca să facă față schemei de plafonare a prețurilor și reducerii facturilor
Electrica împrumută 1,5 miliarde de lei de la bănci, ca să facă față schemei de plafonare a prețurilor și reducerii ...
Electrica Furnizare se va împrumuta de 1,5 miliarde de lei, pe termen scurt, în contextul în care compania trebuie să ...
Germania trimite avioane de vânătoare în România într-o misiune NATO de apărare a spațiului aerian
Germania trimite avioane de vânătoare în România într-o misiune NATO de apărare a spațiului aerian
Trei avioane de luptă Eurofighter germane vor pleca spre România în februarie şi martie, în contextul în care ţările ...