1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

News

Nou director la SMART, societatea de mentenanţă a reţelei electrice de înaltă tensiune a României

La finalul anului trecut, premierul Ludovic Orban l-a numit pe Florin Melciu director la SMART, sucursala Transelectrica ce se ocupă cu mentenanţa reţelei de înailtă tensiune a ţării.

03 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Florin Melciu, vicepreședintele PNL Sector 4, îi succede în această funcţie lui Florin Alexandru Ioniţă, al cărui mandat provizoriu expiră la 31 decembrie 2019.

Melciu a mai deţinut funcţii de management la Autoritarea Rutiera Românî, Registrul Auto Român, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici şi ISCTR, precum si in companii private.

Numirea noii conduceri a fost făcută în speranta ca SMART SA, sucursala a companiei naţionale Transelectrica, va iesi din situatia critica in care se afla, societatea fiind pe pierdere de mai mulţi ani.

Florin Melciu a absolvit Facultatea de Știinte Politice – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir Bucuresti,  Facultatea de Administrație Publică – Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept – Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București, Universitatea Națională de Apărare Carol I, deţine un master în Integrare Europeană (Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București) și un master în Studii Administrativ Europene (SNSPA).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO