Noul HTC One (M8) a ajuns oficial în România. Costă 3.000 de lei

HTC One (M8), urmaşul celui mai apreciat smartphone al producătorului taiwanez din 2013, a ajuns în România, la un preţ de listă de aproape 700 de euro, fără abonament, fiind lansat, oficial, joi seară.
Economica.net - joi, 10 apr. 2014, 16:02
Noul HTC One (M8) a ajuns oficial în România. Costă 3.000 de lei

Noul smartphone este echipat cu versiunea upgradată Google Play, dar şi cu două camere foto. HTC One (M8) ajunge pe rafturile magazinelor, unde va putea fi comandat în diverse versiuni de culoare precum gunmetal gray, glacial silver şi amber gold.

Toate modelele au carcasă cu design unibody realizată în proporţie de 90% din aluminiu şlefuit.

Potrivit specificaţiilor tehnice, telefonul are un ecran cu tehnologie S-LCD3 şi o diagonală mărită de la 4,7 la 5 inci. Memoria RAM totalizează 2GB, iar pentru spaţiu de stocare sunt disponibile două versiuni, respectiv HTC One M8 cu 32GB sau 64GB, ambele prevăzute cu slot microSD.

În plus, utilizatorii beneficiază de facilitatea unui spaţiu de stocare a informaţiilor de 50GB gratuit în contul Google Drive, disponibil timp de doi ani.

HTC One (M8) este livrat cu versiunea Android 4.4 KitKat, iar în centrul atenţiei există noua interfaţă HTC Sense 6.0, incluzând o colecţie generoasă de teme pentru personalizarea telefonului.

Totodată, prin intermediul funcţiei Motion Launch se poate realiza lansarea directă a aplicaţiilor sau a altor comenzi folosind mişcări simple aplicate pe suprafaţa ecranului.

HTC One (M8) permite activarea camerei foto prin simpla rotire a telefonului în poziţie landscape, realizată ţinând apăsată clapeta pentru volum.

Lista dotărilor continuă cu modul WiFi 802.11ac cu suport dual-band (2.4 şi 5GHz), conectivitate LTE, NFC şi Bluetooth 4.0, senzor de proximitate, accelerometru şi barometru pentru măsurarea presiunii atmosferice.

Camera foto dispune de tehnologie UltraPixel, un senzor BSI şi o rezoluţie de 4MP, iar setul de difuzoare BoomSound cu incintă audio reproiectată permite un volum sonor cu 25% mai mare.

Smartphone-ul producătorului din Taiwan poate fi achiziţionat în România la un preţ de aproape 3.000 de lei (700 de euro), fără abonament la vreunul dintre operatorii telecom de pe piaţa locală.

Taiwanezii de la HTC au început să producă telefoane mobile sub propria marcă în anul 2006, iar patru ani mai târziu compania a devenit cel mai mare producător de telefoane inteligente care utilizează sistemul de operare Android, din SUA, cu o cotă de piaţă de 11,8%.

La începutul anului 2012, HTC a pierdut poziţia de top în Statele Unite, în favoarea rivalului sud-coreean Samsung.

 

Te-ar mai putea interesa și
Al doilea an Covid-19: Fondul din care e finanţat sistemul asigurărilor sociale de sănătate are deja deficit de 2 miliarde de lei, de peste două ori mai mare decât anul trecut – analiză
Al doilea an Covid-19: Fondul din care e finanţat sistemul asigurărilor sociale de sănătate are deja deficit de 2 miliarde ...
Fondul Naţional Unic de Asigurări de Sănătate, din care e finanţat sistemul asigurărilor sociale de sănătate, are deficit de peste 2 miliarde de lei în primele două luni din 2021, cel......
Puterea de la Havana a decis să le permită cubanezilor să taie vite și să vândă carne de vită
Puterea de la Havana a decis să le permită cubanezilor să taie vite și să vândă carne de vită
Autorităţile cubaneze au anunţat relaxarea unei interdicţii introdusă în urmă cu mai multe decenii cu privire la vânzările ...
Peste 73.200 de firme din sectorul HoReCa ar putea să beneficieze de ajutoare de stat
Peste 73.200 de firme din sectorul HoReCa ar putea să beneficieze de ajutoare de stat
Peste 73.200 de companii din sectorul HoReCa ar putea beneficia de o schemă de ajutor de stat cu un buget de 500 de milioane ...
Fitch ia în calcul să amâne până anul viitor deciziile referitoare la ratingurile mai multor țări
Fitch ia în calcul să amâne până anul viitor deciziile referitoare la ratingurile mai multor țări
Agenţia de evaluare Fitch a anunţat miercuri că este posibil să aştepte până anul viitor înainte de a lua o decizie ...