1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 10 º

News

Noul iPhone va fi lansat pe 10 septembrie. iPad-uri noi, până în iarnă

Apple va intra în perioada sărbătorilor de iarnă cu noi generaţii ale iPhone şi iPad, principalele produse ale companei, şi noi modele din gama Mac, sperând să-şi consolideze poziţia pe o piaţă aglomerată într-un moment delicat pentru companie.

13 aug, 2013 | Mediafax

Apple va prezenta următorul iPhone în cadrul unui eveniment planificat pentru 10 septembrie, au declarat pentru Bloomberg surse apropiate situaţiei.

Noi modele iPad, inclusiv o variantă mai subţire şi un iPad mini cu ecran de înaltă rezoluţie, vor fi lansate ulterior, la timp pentru sezonul sărbătorilor de iarnă, au afirmat sursele citate.

Compania a anunţat în iunie că va prezenta în a doua parte a acestui an o nouă variantă a sistemului de operare iOS, precum şi o nouă generaţie de computere Mac.

IPhone şi iPad au generat în trimestrul al doilea 70% din vânzările companiei.

Apple trece printr-o perioadă dificilă, după scăderea preţului acţiunilor cu o treime faţă de nivelul record înregistrat în luna septembrie a anului trecut, pe fondul frânării creşterii profitului şi absenţei lansărilor mari de produse în acest an.

Analiştii anticipeaz că Apple va lansa în acest an şi o variantă iPhone cu preţ mai mic, destinată în principal pieţelor emergente.

Directorul general Tim Cook a declarat anterior că Apple va lansa noi produse începând din aceast toamnă şi pe parcursul anului viitor.

Contactaţi de Bloomberg, reprezentanţii companiei au refuzat să comenteze informaţiile.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO