1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

News

Noul Kindle Fire va ține cont de comportamentul utilizatorului

De parcă nu era de ajuns, noile tablete Kindle Fire – modelul restructurat al primei generații și al celor 3 succesori HD – va fi plin de anunțuri. Nimeni nu dorește să vadă reclame pe ecranul dispozitivului, atunci când acesta devine inactiv (idle).

16 sep, 2012 | Likeit.ro

Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare faptul că tableta nu costă foarte mult, lucru datorat banilor primiți din partea sponsorilor. În ciuda prețului păstrat jos, clienții care nu vor să aibă de-a face cu reclamele, pot oricând să aleagă Google, Apple sau pot importa un Kindle Fire din altă țară. Se spune că browser-ul Amazon Silk a fost îmbunătățit semnificativ.

Astfel, paginile se încarcă mai rapid, suportă HTML5, o pagină de start mai bună și multe altele. Noul Kindle va veni în plus cu o nouă caracteristică numită Trending Now, care identifică paginile web care se confruntă cu număr mare de trafic și constată că acestea pot deține mai multe informații folositoare. Cu alte cuvinte, noul Amazon Silk se va baza mai mult pe comportamentul celui care îl folosește.

Citește și În scurt timp ne vom da check-in pe Facebook cu ajutorul feței, pe Likeit.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO