Renault Arkana va putea fi precomandat în România de pe 27 aprilie

Renault România a prezentat astăzi varianta europeană a modelului Arkana și a anunțat deschiderea cataloagelor de precomenzi pentru o versiune specială de doar 20 de unități.
Robert Stan - vin, 23 apr. 2021, 19:07
Renault Arkana va putea fi precomandat în România de pe 27 aprilie

Înainte de deschiderea oficială a comenzilor în întreaga rețea de dealeri a Renault, pe 10 mai, reprezentanța grupului francez în România a prezentat astăzi noul model Arkana și a anunțat că 20 de unități cu o echipare selectă vor putea fi rezervate online încă de pe 27 aprilie.

Aceste prime 20 de vehicule fac parte dintr-un lot exclusiv care acoperă toate versiunile de echipare și motorizările disponibile în România, dar cu o serie de dotări suplimentare speciale. Conform companiei, „fiecare unitate în parte vine cu o serie de opționale care completează confortul șoferului și al pasagerilor, tehnologia aflată la bord sau aspectul exterior și interior al vehiculului”.

Printre altele, această ediție specială conține sistemul multimedia EASY LINK cu ecran tactil de 7 inch în spatele volanului, Bluetooth sau EASY LINK 9,3″ (sistemul de navigație cu ecran tactil 9,3 inch, afișaj tip portrait, cu sistem audio BOSE, funcție replicare smartphone, șase difuzoare, două porturi USB), Rear Cross Traffic Alert, tapițerie din piele, scaune încălzite, pachete de personalizare (pentru versiunea RS Line) sau vopsea metalizată.

Oferta exclusiv online permite celor deja interesați de noul Renault Arkana să o precomande cu un important avantaj client. Astfel, noul model poate fi rezervat și achiziționat cu preț pornind de la 25.540 de euro, pentru versiunea ZEN TCe 140 EDC.

Prețurile celorlalte versiuni ale noului Renault Arkana vor fi comunicate odată cu debutul oficial al comenzilor.

O nouă „Misiune” pentru Renault

Tot astăzi și tot de la renault, dar din Franța de această dată, a sosit informația că în cadrul Adunării Generale Anuale din 23 aprilie, grupul și-a prezentat „Misiunea” în fața acționarilor. Oficialii francezi susțin că aceasta a fost creată împreună cu angajații și în consultare cu părțile interesate și validată de Consiliul de Administrație. „Misiunea exprimă ambiția noastră și sensul proiectului colectiv al Grupului în Franța și în întreaga lume – Spiritul nostru de inovare duce mobilitatea și mai departe, pentru a aduce oamenii mai aproape unii de ceilalți”.

Prin aceste cuvinte, entitatea socială a grupului Renault și cei 170.000 de angajați ai săi au dorit să sublinieze esența misiunii sale aflată în slujba clienților și partenerilor săi.

„La Renault, tehnologia și inovarea sunt mereu în slujba oamenilor și niciodată invers. Pentru că scopul final este acela de a ne apropia mai mult unii de ceilalți. Aceasta este libertatea care face posibilă mobilitatea de astăzi și cu atât mai mult pe cea de mâine”, a subliniat Jean-Dominique Senard, președinte al Consiliului de Administrație al Renault.

El a subliniat, de asemenea, că misiunea este un factor-cheie al competitivității. „Puterea unei companii, evoluția acesteia, dinamica pe termen lung depind de alinierea adecvată a valorilor, a guvernanței și a strategiei cu ceea ce întruchipează Misiunea. Această aliniere produce substanță și sens. Și sensul stă la baza încrederii, a mândriei apartenenței, a motivației, a implicării partenerilor … și, prin urmare, a performanței”, a completat Senard.

Definirea misiunii grupului a fost rezultatul unui efort colectiv. Pentru început, grupurile de lucru au analizat sute de interviuri cu angajați dintr-o mare varietate de meserii și țări, din entitățile operaționale și de la nivelul managementului. În paralel, a fost realizat un studiu cu privire la cultura companiei. Acest demers a fost finalizat prin discuții cu partenerii externi (investitori, ONG-uri etc.).

Pentru a susține această misiune, grupul Renault a decis să meargă mai departe de Comitetul Acționarilor și să înființeze un Comitet dedicat Misiunii înainte de finalul anului. Acest comitet, format din personalități internaționale din diferite medii și domenii de expertiză, va oferi Consiliului de Administrație analize și recomandări privind strategia grupului.

Citește și:

– Dacia comercializează circa 18% din totalul vehiculelor vândute de grupul Renault
– Renault Express, înlocuitorul Daciei Dokker, poate fi comandat în România

Renault Arkana - interior

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...