1EUR = 4.8319 RON | Bucureşti 36 º

News

Noul Renault Symbol "copiază" Dacia Logan. GALERIE FOTO şi VIDEO

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale noului model Symbol. Seamănă foarte mult cu noul Logan de la Dacia. De fapt, este o clonă a Loganului. În galeria foto de mai jos vă prezentăm imagini cu ambele modele.

02 noi, 2012 | ECONOMICA.net

Noul Symbol seamănă cu Loganul. Spoilerele, pragurile, farurile, stopurile sunt detaliile care fac diferenţa între Symbol şi Logan. Motorizările sunt şi ele aproape aceleaşi: noul motor turbo de 0,9 litri, şi dieselurile care sunt disponibile şi la Dacia Logan.

Citeşte şi Volkswagen copiază Dacia? Un SUV mai mic al nemţilor seamănă cu Duster. FOTO

Francezii spun că noul Symbol dispune de echipament specific modelelor din gama superioară acestuia şi se laudă cu mai mult spaţiu pentru pasagerii de pe locurile din spate.

Cel mai probabil, noul Renault Symbol va fi produs la uzinele din Turcia, mai ales că primele pieţe unde va fi lansat modelul sunt Turcia (la începutul anului viitor), Algeria şi Tunisia. Renault a anunţat recent că va construi o fabrică în Algeria, iar unul dintre modelele construite acolo ar putea fi Symbol.

Rămâne de văzut care va fi strategia Renault pentru comercializarea modelelor Logan care sunt vândute în unele ţări sub brandul francez şi unde va fi comercializat modelul Symbol.

 Motorizări:

Benzină: 0,9 TCe, 90 de cai putere, consum 5,3 litri/100 km, emisii CO2 122 g/km

Diesel: 1,5 litri; dCi 75 şi 90 dCi, ambele cu un consum anunţat de contructor de 3,9 litri/100 km şi emisii CO2 de 103 g/km.

Citeşte şi Ce maşini va scoate Dacia în următorii ani GALERIE FOTO

Cum ar putea arăta noua Dacie Logan Break

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO