1EUR = 4.8393 RON | Bucureşti 29 º

News

Coronavirus. Numărul celor decedaţi a urcat la 37; ultimele trei victime sunt din judeţul Ialomiţa

Bilanţul persoanelor decedate de COVID-19 în România a urcat la 37, printre ultimii trei decedaţi, toţi din judeţul Ialomiţa, fiind şi un bărbat de 39 de ani din judeţul Ialomiţa, fără boli asociate cunoscute, informează Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

29 mar, 2020 | ECONOMICA.net
Niciunul dintre decedaţi nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat, precizează sursa citată.


Bărbatului de 39 ani i s-au recoltat probe pentru COVID 19 joi, 26 martie, rezultatul pozitiv fiind confirmat sâmbătă. El a decedat joi, 26 martie, în izolatorul CPU Spital Ţăndărei. Bărbatul nu avea boli asociate cunoscute.

Celelalte două persoane decedate din judeţul Ialomiţa au murit la domiciliu. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 60 ani, care suferea de obezitate, respectiv un bărbat în vârstă de 77 de ani. Pentru aceştia s-au recoltat probe necroptice de către medicina legală joi, 26 martie, al căror rezultat a fost pozitiv sâmbătă, 28 martie.

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă că până în prezent un număr de 1.452 de persoane au fost confirmate, în România, că fiind infectate cu noul coronavirus. Trei dintre decese au fost confirmate sâmbătă. De la ultima informare făcută de GDS, au fost înregistrate 160 de noi cazuri de îmbolnăvire, pacienţii recent confirmaţi cu infecţie au vârste cuprinse între 13 şi 83 de ani, precizează GCS.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO