Numărul clienţilor care utilizau serviciile Orange 4G la sfârşitul lunii martie, dublu faţă T1 din 2016

Un număr de 2,4 milioane de clienţi utilizau serviciile Orange 4G la sfârşitul lunii martie a acestui an, dublu faţă de primul trimestru din 2016, pe fondul vânzărilor în creştere de smartphone-uri şi de dispozitive conectate la smartphone, informează, joi, compania.
Economica.net - joi, 27 apr. 2017, 08:38
Numărul clienţilor care utilizau serviciile Orange 4G la sfârşitul lunii martie, dublu faţă T1 din 2016

‘În primul trimestru al anului, ofertele dedicate au încurajat clienţii să aleagă abonamente cu resurse bogate de internet 4G şi posibilitatea de a achiziţiona telefoane în rate, cu plata la factură. Nevoia în creştere de conectare la internet a fost reconfirmată de traficul mobil ce s-a dublat în această perioadă, precum şi de traficul 4G care a crescut de patru ori în Q1 2017 vs Q1 2016’, se arată într-un comunicat al companiei.

În intervalul ianuarie-martie, Orange România a realizat o cifră de afaceri de 246,2 milioane de euro, în creştere cu 4,6% faţă de perioada similară a anului trecut, continuând trendul ascendent din ultimele 8 trimestre. Potrivit companiei, creşterea a fost susţinută de performanţa serviciilor mobile, a vânzărilor de dispozitive mobile, precum şi de evoluţia serviciilor convergente.

La 31 martie 2017, Orange România oferea servicii mobile şi fixe pentru 10.065.000 clienţi, menţinând aceeaşi tendinţă de creştere a numărului de abonaţi.

Serviciul de televiziune prin cablu şi satelit, Orange Home TV, numără la finalul primelor trei luni din an 342.000 clienţi, în creştere cu 16,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2016. Serviciile fixe în bandă largă aveau 112.000 abonaţi. Dintre aceştia, numărul utilizatorilor de servicii Orange Home Net prin fibră optică aproape s-a dublat faţă de trimestrul anterior, depăşind 12.000.

Numărul de descărcări şi actualizări ale aplicaţiei Orange TV Go a atins 2,2 milioane la finalul primului trimestru din 2017, în creştere cu 25% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Pe de altă parte, 41.000 de clienţi au ales Orange Money până la 31 martie 2017, pentru a transfera bani, a achita facturi şi a efectua reîncărcări PrePay.

‘Performanţa susţinută din acest trimestru are la bază direcţiile strategiei Essentials2020. Vectorii de creştere pe care ne-am concentrat în aceste prime trei luni au fost reţeaua, dezvoltarea serviciilor fixe şi intrarea pe zona serviciilor financiare’, a declarat Liudmila Climoc, Chief Executive Officer Orange România.

Te-ar mai putea interesa și
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar – studiu
Pentru 60% dintre cititorii români, bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar ...
Bugetul alocat lunar pentru achiziția de cărți se situează între 50-150 lei lunar, pentru 60% dintre cititori, arată datele unui sondaj realizat de Libris, librărie online de referință pe......
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Ciolacu: PSD va valida săptămâna viitoare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei
Partidul Social Democrat va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria ...
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Mineritul de Bitcoin a înregistrat venituri record în ziua înjumătățirii recompenselor
Cea mai recentă înjumătățire (halving-ul) a recompenselor pentru “minarea” de bitcoin a avut loc săptămâna trecută ...
Popeyes va deschide la Pitești primul său restaurant din România situat în afara Bucureștiului
Popeyes va deschide la Pitești primul său restaurant din România situat în afara Bucureștiului
La doi ani de la deschiderea oficială a primului restaurant Popeyes în România, brandul originar din statul american Louisiana ...