1EUR = 4.8338 RON | Bucureşti 23 º

Finanţe şi bănci

Numirea preşedintelui Consiliului ASF, în plenul reunit al Parlamentului, miercuri

Şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor în care vor fi numiţi preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară şi unii membri în Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării şi în Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii va avea loc miercuri, de la ora 9,30, au decis Birourile permanente reunite ale Parlamentului.

27 iun, 2017 | Agerpres

De asemenea, pe ordinea de zi a şedinţei comune este inclusă solicitarea ca şedinţele Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 să se desfăşoare în perioada 1 iulie - 1 septembrie 2017, precum şi proiectul de hotărâre pentru constituirea comisiei speciale comune a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri şi a Războiului pentru Întregirea Neamului.

Plenul Parlamentului ar urma să voteze modificarea componenţei Comisiilor comune permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informatii şi Serviciului de Informaţii Externe.

Luni, deputatul social-democrat Leonardo Badea a fost validat de Comisiile parlamentare de buget, finanţe şi bănci în funcţia de preşedinte al ASF. Leonardo Badea îl va înlocui pe Mişu Negriţoiu care a fost revocat din funcţie de Parlament în data de 11 mai. Comisiile de buget, finanţe şi bănci l-au validat, de asemenea, pe Ovidiu Răzvan Wlassopol pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF, membru executiv.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO