Nusco a lansat proiectul rezidenţial Nusco City, cu 600 de apartamente, amplasat pe fosta platformă Pinum din Pipera

Nusco a lansat proiectul rezidențial Nusco City, cu peste 600 de apartamente, care va include o zonă verde de 5.000 mp. Proiectul, cu o investiție totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 25 de hectare pe fosta platformă a Combinatului de Industrializare a Lemnului Pipera, din în zona de Nord a Bucureștiului, devenit după achiziție sediul producătorului de ferestre și uși Pinum, care va reloca producția către un loc pentru care negociază acum și în maximum doi ani zona industrială va dispărea de pe platforma din Pipera. 
Economica.net - joi, 24 sept. 2020, 12:00
Nusco a lansat proiectul rezidenţial Nusco City, cu 600 de apartamente, amplasat pe fosta platformă Pinum din Pipera

Urmând a fi construit în doua etape și necesitând o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier din zona Pipera, va fi livrat pe piață în 2022, în primă fază urmând să se construiască 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egală de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aproimativ 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienților.

”Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție  Nusco Imobiliara arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru  va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu Pinum, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de Pandemie”, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

Proiectul a fost regândit din cauza pandemiei

“Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului și să sporim gradul de siguranta și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune”, explică Vincenzo Aquino, COO Nusco.

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul dezvoltat de Nusco Imobiliara. Zona e conectată, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bulevardul Pipera cu Dimitrie Pompeiu.

Nusco spune că e la finalizarea procesului de due diligence pentru achiziția unei hale noi și terenuri tot în zona de Nord a Bucureștiului pentru relocarea halei de 22.000 mp unde funcționează fabrica de uși și ferestre a Pinum, iar în circa o lună va anunța noul amplasament. În doi ani se va elibera platforma Pipera de partea industrială.

Nusco Imobiliara a construit în București circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul Citta în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum si cu proiectul Premio, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.

Te-ar mai putea interesa și
Cel mai mare dolar din istorie. Francul elveţian depăşeşte euro – Curs BNR 5.07.2022
Cel mai mare dolar din istorie. Francul elveţian depăşeşte euro – Curs BNR 5.07.2022
BNR a anunţat marţi, 5 iulie 2022, un curs de referinţă de 4,9449 lei/euro, 4,8088 lei/dolar, 5,7845 lei/liră sterlină, 4,9770 lei/franc elveţian. Este cea mai mare valoare din istorie atinsă......
Vertiv își consolidează echipa de conducere din EMEA prin noi promovări
Vertiv își consolidează echipa de conducere din EMEA prin noi promovări
Vertiv, furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, a anunțat astăzi schimbări ...
Transavia investește 35 de milioane de euro până în 2023 în producția de energie regenerabilă
Transavia investește 35 de milioane de euro până în 2023 în producția de energie regenerabilă
Transavia investește 35 de milioane de euro în energie regenerabilă până la finele lui 2023. Pentru acest an, compania ...
Compania românească SafeFleet monitorizează vehiculele Misiunii UE de consiliere din Republica Centrafricană
Compania românească SafeFleet monitorizează vehiculele Misiunii UE de consiliere din Republica Centrafricană
SafeFleet, unul din cei mai importanți jucători pe piața de monitorizare a flotei auto din România, anunță semnarea ...