Nusco a lansat proiectul rezidenţial Nusco City, cu 600 de apartamente, amplasat pe fosta platformă Pinum din Pipera

Nusco a lansat proiectul rezidențial Nusco City, cu peste 600 de apartamente, care va include o zonă verde de 5.000 mp. Proiectul, cu o investiție totală, de 70 de milioane de euro, se va dezvolta pe un teren de 25 de hectare pe fosta platformă a Combinatului de Industrializare a Lemnului Pipera, din în zona de Nord a Bucureștiului, devenit după achiziție sediul producătorului de ferestre și uși Pinum, care va reloca producția către un loc pentru care negociază acum și în maximum doi ani zona industrială va dispărea de pe platforma din Pipera. 
Economica.net - joi, 24 sept. 2020, 12:00
Nusco a lansat proiectul rezidenţial Nusco City, cu 600 de apartamente, amplasat pe fosta platformă Pinum din Pipera

Urmând a fi construit în doua etape și necesitând o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier din zona Pipera, va fi livrat pe piață în 2022, în primă fază urmând să se construiască 310 apartamente de 1, 2, 3 și 4 camere, cu o investitie de 35 milioane de euro. Prima etapa a proiectului va fi amplasata pe 12.500 metri pătrați, urmând ca a doua fază să fie construită pe o suprafață egală de teren.

Fiecare etapa va include si dotari complementare locuirii, amenajarea unui parc cu locuri de joaca pe o suprafata de aproimativ 2.500 mp si se adreseaza segmentului middle-upper al clienților.

”Suntem mândri să vă anunțăm că lucrările au demarat deja. Va fi unul dintre cele mai echilibrate proiecte din Nordul Bucureștiului, iar această nouă investiție  Nusco Imobiliara arată încă o dată încrederea pe care o avem în piața românească. Proiectul nostru  va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu Pinum, venind astfel în întâmpinarea cererii de locuințe care să permită lucrul de acasă, având în vedere noile tendințe de pe piața muncii determinate de Pandemie”, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.

Proiectul a fost regândit din cauza pandemiei

“Pandemia actuală ne-a îndemnat să regândim facilitatiile proiectului și să sporim gradul de siguranta și confort al viitorilor locatari, incluzând spații verzi mari și aerisite, alei largi, terase generoase, suprafete echilibrate si eficiente, toate gandite pentru a consolida o comunitate durabila si responsabilă, cu grija unul pentru celălalt și pentru regulile de conviețuire comune”, explică Vincenzo Aquino, COO Nusco.

Nordul Bucureștiului rămâne una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din oraș, în condițiille în care aici este cel mai mare hub de birouri care oferă potential pentru proiectul dezvoltat de Nusco Imobiliara. Zona e conectată, atât cu interiorul orașului, cât și cu exteriorul lui. Mai mult decât atât, ca noutate absoluta, autoritatile au in plan crearea unui nou bulevard care va lega Bulevardul Pipera cu Dimitrie Pompeiu.

Nusco spune că e la finalizarea procesului de due diligence pentru achiziția unei hale noi și terenuri tot în zona de Nord a Bucureștiului pentru relocarea halei de 22.000 mp unde funcționează fabrica de uși și ferestre a Pinum, iar în circa o lună va anunța noul amplasament. În doi ani se va elibera platforma Pipera de partea industrială.

Nusco Imobiliara a construit în București circa 50.000 mp de birouri clasa A și B și de retail, pe piața rezidențială este prezent cu proiectul Citta în cartierul Pantelimon care include 465 apartamente, spații de parcare, zone verzi, parc și servicii comune, precum si cu proiectul Premio, un complex exclusivist de apartamente cu un design unic si rafinat in centrul orasului.

Te-ar mai putea interesa și
Tehnologia de carbon care, printre altele, ar putea asigura viitorul motorului termic, se testează în România
Tehnologia de carbon care, printre altele, ar putea asigura viitorul motorului termic, se testează în România
La rafinăria Petrobrazi se testează o tehnologie de captare și utilizare a carbonului, un proiect de cercetare cofinanțat de Comisia Europeană care, dacă își va dovedi viabilitatea în......
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Peste nouă din zece breşe de securitate, detectate în 2023, au fost motivate financiar (analiză)
Majoritatea breşelor de securitate (94%), descoperite în 2023, la nivel global, au fost motivate financiar, iar peste 70% ...
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
CNPP: 11.471 de beneficiari de pensii de serviciu, în aprilie 2024
Numărul beneficiarilor de pensii de serviciu a fost, în aprilie 2024, de 11.471 persoane, în creştere cu 184 de persoane ...
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Loteria Română: Report de peste 1,85 milioane de euro la Noroc
Un report cumulat care depăşeşte 9,25 milioane de lei (peste 1,85 milioane de euro) este în joc la tragerea Noroc de ...