1EUR = 4.7612 RON | Bucureşti 29 º

News

O aeronavă Blue Air a aterizat forţat în Palermo

O aeronavă a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacău-Catania, a aterizat forţat în Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat joi compania.

04 ian, 2018 | News.ro

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul Blue Air 0B2945 care a decolat, astăzi, de la Bacău cu destinaţia Catania a fost nevoit să realizeze o oprire pe aeroportul de rezervă Palermo, unde cei 126 de pasageri şi cei 6 membri ai echipajului au aterizat în siguranţă. Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-şi întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât şi turbulenţele severe în apropierea aeroportului", se arată în comunicat.

După ce fenomenele meteo si-au redus din intensitate, aeronava şi-a continuat zborul cu destinaţia Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania - Bacău, potrivit companiei.

Aeronava Boeing 737, care a decolat joi la ora 8.50 de pe aeroportul din Bacău, ar fi trebuit să aterizeze în Catania la ora locală 10.15.

Potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului din Catania, şi un alt zbor, al companiei Ryanair, a fost redirecţionat către Palermo.

În fiecare an, companiile aviatice pierd sute de mii de euro din cauza vremii nefavorabile, a declarat recent, într-un interviu pentru News.ro, Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO