1EUR = 4.7340 RON | Bucureşti 32 º

News

O aeronavă Blue Air a aterizat forţat în Palermo

O aeronavă a companiei aeriene Blue Air, care circula pe ruta Bacău-Catania, a aterizat forţat în Palermo, Sicilia, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat joi compania.

04 ian, 2018 | News.ro

"Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, zborul Blue Air 0B2945 care a decolat, astăzi, de la Bacău cu destinaţia Catania a fost nevoit să realizeze o oprire pe aeroportul de rezervă Palermo, unde cei 126 de pasageri şi cei 6 membri ai echipajului au aterizat în siguranţă. Cauza exactă în urma căreia aeronava Boeing 737 a fost nevoită să-şi întrerupă cursa a fost, în principal, vântul puternic în rafale cu fenomenul de forfecare, cât şi turbulenţele severe în apropierea aeroportului", se arată în comunicat.

După ce fenomenele meteo si-au redus din intensitate, aeronava şi-a continuat zborul cu destinaţia Catania, unde a preluat pasagerii zborului de retur Catania - Bacău, potrivit companiei.

Aeronava Boeing 737, care a decolat joi la ora 8.50 de pe aeroportul din Bacău, ar fi trebuit să aterizeze în Catania la ora locală 10.15.

Potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului din Catania, şi un alt zbor, al companiei Ryanair, a fost redirecţionat către Palermo.

În fiecare an, companiile aviatice pierd sute de mii de euro din cauza vremii nefavorabile, a declarat recent, într-un interviu pentru News.ro, Gheorghe Răcaru, directorul general al Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Iulian Enache

Vara neputinţei

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO