1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 13 º

News

O aplicaţie pentru cititorii de literatură non-fiction primeşte o investiţie de aproape jumătate de milion euro

BookVitals, aplicaţia dedicată cititorilor de literatură non-fiction, a primit o investiţie în valoare de 475.000 euro. Runda a fost condusă de fondul Early Game Ventures, cu participarea unui grup de investitori de tip angel. Asistenţa juridică a tranzacţiei a fost asigurată de casa de avocaturǎ DLA Piper Dinu.

26 iul, 2019 | ECONOMICA.net

Aplicația permite cititorilor să convertească imaginea paginilor unei cărți în text, transformând experiența de lectură și făcând facilă luare de notițe și culegerea de citate. Aceste citate devin conținut indexabil, ușor de căutat, adnotat și distribuit pe rețele sociale sau pe alte canale digitale. 

Echipa BookVitals pregătește lansarea unei variante noi a aplicației de mobil, îmbunătățită cu mai multe funcționalități și care va oferi o experiență superioară utilizatorilor. De asemenea, echipa lucrează şi la un re-branding important.

"Suntem foarte fericiți să îi avem alături, în misiunea noastră de a îmbunătăți modul în care oamenii citesc, pe Early Game Ventures și grupul de Angels. Investitorii noștri ne-au arătat o încredere fenomenală, am rezonat din prima discuție despre valori și sunt sigur că vor continua să ne fie alături pe durata întregului proces complicat de construcție a unei companii globale", declară Laurentiu Bălașa, CEO BookVitals.

„BookVitals este o aplicație de care te îndrăgostești", declară Cristian Munteanu, Managing Partner al Early Game Ventures. "Dincolo de functionalitățile care țin de utilitate, aplicația are și o componentă socială importantă, vitală pentru orice model de business B2C. De asemenea, avem încredere în echipa BookVitals. Aceasta a dovedit în timp că este capabilă să dezvolte aplicații de mobil care să fie instalate de aproape 700 de milioane de ori".

Early Game Ventures este un fond de investiţii cu capital de risc (venture capital) finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 şi cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO