1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

O bucată din autostrada A1 se închide, temporar. Traficul este deviat pe DN

Traficul pe autostrada A1 în zona Devei va fi închis pe 15 km, la solicitarea constructorului, din cauza lucrărilor necesare pentru legarea tronsonului Lugoj-Deva de autostrada Deva-Orăştie, potrivit unui comunicat al Primăriei Deva.

20 aug, 2018 | ECONOMICA.net

"TEHNOSTRADE S.R.L - SPEDITION UMB S.R.L, constructorul tronsonului care leagă autostrada A1 Lugoj - Deva și autostrada Deva - Orăștie, aduce la cunoștință că în perioada 03.09.2018 - 15.11.2018 traficul rutier de pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva și nodul rutier Simeria va fi deviat pe Drumul Național 7 (centura Devei), segmentul Simeria-Deva - intersecție DN7/DN76.

Măsurile au fost luate ca urmare a executării lucrărilor necesare pe porțiunea de autostradă dintre Deva și Simeria, care realizează conexiunea între cele două segmente de autostradă, Lugoj - Deva și Deva Orăștie.

Orice deteriorare adusă carosabilului, în această perioadă, ca urmare a traficului greu ce va tranzita orașul, va fi suportată de firma constructoare. 

Participanții la traficul rutier sunt rugați să dea dovadă de înțelegere", se arată în comunicat.

Firmele omului de afaceri Dorin Umbrărescu construiesc lotul 4 al Autostrăzii Lugoj - Deva, situat între nodurile Ilia şi Deva (Şoimuş). Tronsonul în lungime de 22 de kilometri este realizat în proporţie de aproape 90% şi ar trebui finalizat până la sfârşitul anului, conform estimărilor de pe site-ul Companiei de Drumuri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO