1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

IT&C

O companie japoneză de outsourcing cu afaceri de 180 milioane de dolari şi-a deschis birou la Bucureşti

Compania japoneză Pole To Win (Poletowin Pitcairn Holdings), cu afaceri de aproape 180 de milioane de dolari în ultimul an fiscal încheiat, şi-a deschis la Bucureşti cel de-al patrulea birou din Europa. Începe cu 20 de angajaţi şi îşi propune să ajungă la cel puţin 100.

04 oct, 2016 | ECONOMICA.net

Fondată în 1994 în Japonia, Pole To Win se ocupă cu outsourcing (externalizare) în domenii precum testare şi asigurarea calităţii în jocuri video şi software, servicii de traducere localizată şi suport clienţi sau servicii de producţie audio. Compania caută să se extindă în domenii precum e-learning şi Internet of Things.

Poletowin Pitcair Holdings, holdingul care deţine compania, a avut în ultimul an fiscal încheiat vânzări de 178 de milioane de dolari, în creştere cu 22%, şi un profit net de peste 12 milioane de dolari. Pentru acest an, compania şi-a bugetat o cifră de afaceri de 203 milioane de dolari şi un profit de 13,6 milioane de dolari.

Pole To Win România începe cu 20 de angajaţi într-o clădire de birouri din Bucureşti şi vizează extinderea treptată a echipei până la 100 de oameni, în funcţie de proiectele pe care le va prelua de la clienţi. Compania caută în principal tineri pasionaţi de jocuri video şi buni cunoscători de engleză şi alte limbi străine.

"Am identificat Bucureştiul ca fiind o locaţie cheie pentru noi în Europa de Est datorită culturii poliglote, comunităţii tehnologice din oraş şi dezvoltării continue", spune directorul de operaţiuni al Pole To Win International, Deborah Kirkham. Biroul din România va deservi clienţi ai grupului din străinătate.

Grupul are în prezent peste 5.000 de angajaţi la nivel mondial, iar principalul domeniu de activitate este testarea şi asigurarea calităţii în software şi jocuri. Este în proces de extindere, vizând deschiderea altor trei birouri în următoarele şase luni, în SUA şi Asia.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO