1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

O întoarcere a lui Hodorkovski în Rusia "nu este pe ordinea de zi" - deputat german

O revenire în Rusia a fostului oligarh şi opozant al Kremlinului Mihail Hodorkovski, graţiat vineri şi trimis la Berlin, "nu este pe ordinea de zi" a declarat sâmbătă o deputată germană după o întâlnire cu acesta, relatează AFP.

22 dec, 2013 | Mediafax

"O revenire în Rusia nu este pe ordinea de zi", a declarat deputata Verzilor Marieluise Beck în cadrul unei conferinţe de presă după o întâlnire de peste o oră cu vechiul său prieten la palatul berlinez unde acesta şi-a petrecut prima noapte ca om liber în peste zece ani.

"Nu sunt în măsură să vorbesc despre proiectele sale", a adăugat ea.

"Eliberarea sa este ca şi venită din cer!", a declarat Beck. "S-a văzut măsura în care a fost surprins de faptul că mama sa este încă la Moscova", a comentat ea.

Beck a declarat că doar fiul cel mare al fostului magnat al petrolului, Pavel, a sosit la Berlin, părinţii opozantului fiind încă pe drum.

Pavel a lăsat să se înţeleagă anterior că aceştia ar fi ajuns deja declarând: "familia mea este în sfârşit reunită".

Hodorkovski, în vârstă de 50 de ani, a sosit vineri la Berlin la bordul unui avion privat la câteva ore după ce a fost extrădat în secret din tabăra de detenţie de la Karelia (nord-vestul Rusiei) unde a petrecut zece ani.

El urmează să ţină o conferinţă de presă duminică în capitala germană.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO