1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

News

Oamenii asimptomatici, care vin în România din Marea Britanie şi Spania, nu mai intră în izolare. Lista ţărilor incluse în zona verde Covid-19

Marţi, 7 iulie, la ora 00:00 a intrat în vigoare lista actualizată a statelor incluse de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în zona verde de transmisie a Covid-19. Printre statele europene incluse în zona verde Covid-19 se numără Andorra, Belgia, Danemarca, Insulele Feroe, Marea Britanie, Monaco, Polonia, Spania, Ţările de Jos, Vatican, potrivit Hotărârii nr 34 din 06.07.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Pentru oamenii fără simptome de Covid-19, care vin în ţara noastră din 44 de state, nu se mai aplică măsura izolării la domiciliu. Lista acestora, mai jos.

În zona verde de transmisie a Covid-19 au fost adăugate statele europene Belgia, Danemarca, Marea Britanie, Monaco, Polonia, Spania, Ţările de Jos, Vatican, Andorra, Insulele Feroe, potrivit Hotărârii nr. 34 din 06.07.2020 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

  • Până marţi, 7 iulie, aceste ţări au fost incluse în zona galbenă de transmisie a Covid-19. Această înseamnă că oamenii asimptomatici care au venit până la data de 7 iulie în România din oricare dintre statele enumerate mai sus au intrat în izolare la domiciliu pentru două săptămâni.

De asemenea, întregul teritoriu al Franţei şi al Germaniei intră în zona verde de transmisie a Covid-19.

  • Până la data de 7 iulie, au fost incluse în zona verde Covid-19 Franţa metropolitană şi Germania, cu excepţia districtului Kreis Gutersloh care era în zona galbenă Covid-19.


Lista actualizată şi completă a statelor incluse în zona verde de transmisie a Covid-19, în vigoare din 7 iulie, ora 00:00. Oamenii asimptomatici care sosesc în România din oricare dintre aceste state nu intră în izolare la domiciliu pentru două săptămâni.

Andorra;
Algeria;
Austria; 
Australia;
Belgia; 
Canada;
Bulgaria; 
Coreea de Sud;
Cehia;
Georgia;
Cipru;
Japonia;
Croația;
Maroc;
Danemarca; 
Noua Zeelandă;
Elveția;
Rwanda;
Estonia;
Thailanda;
Finlanda;
Tunisia;
Franța;
Uruguay;
Germania;
Grecia;
Irlanda;
Islanda;
Italia;
Insulele Feroe;
Letonia;
Liechtenstein;
Lituania;
Malta;
Marea Britanie;
Monaco;
Norvegia;
Polonia;
Slovacia;
Slovenia;
Spania;
Ţările de Jos;
Ungaria;
Vatican.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO