1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Extern

Obama va prezenta joi măsuri privind imigraţia: 11 milioane de imigranţi ilegali sunt vizaţi

Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat miercuri că va prezenta joi seara, într-o alocuţiune ce va fi rostită la Casa Albă, măsuri privind imigraţia ce ar putea oferi o reglementare temporară pentru o parte din cei 11 milioane de imigranţi ilegali stabiliţi în SUA, relatează AFP.

19 noi, 2014 | Agerpres

'Mâine seară, voi anunţa de la Casa Albă deciziile pe care pot să le iau pentru a începe remedierea sistemul nostru de imigrare care nu mai funcţionează', a indicat preşedintele american într-o înregistrare video apărută pe site-ul Casei Albe. Barack Obama a precizat că va rosti un discurs pe această temă vineri la Las Vegas (Nevada, vest).

'Toată lumea este de acord că sistemul nostru de imigrare nu mai funcţionează. Din nefericire, Washingtonul a lăsat ca situaţia să se deterioreze de prea mult timp', a subliniat Barack Obama în mesajul înregistrat. 'Cea ce voi prezenta sunt lucruri pe care le pot face, în calitate de preşedinte, pentru ca sistemul să funcţioneze mai bine', a adăugat el. Preşedintele SUA va rosti alocuţiunea la 20.00 (01.00 GMT), scrie Agerpres.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO