Obligaţiunile Garanti Bank vor fi tranzacţionate începând de miercuri la BVB

Obligaţiunile Garanti Bank vor fi tranzacţionate începând de miercuri pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti /BVB/, în cadrul Sectorului Titluri de Credit, Categoria 3 obligaţiuni corporative.
Economica.net - mie, 25 iun. 2014, 06:06
Obligaţiunile Garanti Bank vor fi tranzacţionate începând de miercuri la BVB

Valoarea emisiunii de obligaţiuni este de 300 de milioane de lei, numărul de obligaţiuni este de 30.000, iar valoare nominală de 10.000 lei. Scadenţa obligaţiunilor corporative emise de Garanti Bank SA este la 5 ani, pe 15 mai 2019.

Cu prilejul intrării la tranzacţionare a obligaţiunilor Garanti Bank, sesiunea bursieră de miercuri va fi deschisă de directorul general al Garanti Bank, Ufuk Tandogan, şi de directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

Obligaţiunile emise au o rată anuală a dobânzii de 5,47%.

Grupul Garanti România reuneşte Garanti Bank, Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN). Cele două IFN-uri completează oferta Garanti Bank cu produse specifice de leasing (leasing financiar – vehicule, echipamente şi imobiliar şi sale & lease-back), servicii de administrare a flotelor, precum şi credite de consum. Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piaţa locală pentru mai mult de 500.000 de clienţi.

Grupul Garanti este deţinut de Turkyie Garanti Bankasi (TGB), o bancă universală cu peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Te-ar mai putea interesa și
Avertisment din Germania – Nivelul scăzut al râurilor afectează lanţurile de aprovizionare. Situaţia devine şi mai gravă
Avertisment din Germania – Nivelul scăzut al râurilor afectează lanţurile de aprovizionare. Situaţia devine şi ...
Confederaţia Industriei Germane (BDI) a avertizat marţi că nivelul scăzut al râurilor şi seceta ameninţă securitatea lanţurilor de aprovizionare, relatează agenţia EFE....
Dosar Revoluţie 1989 – Rechizitoriu: „Într-o singură noapte, un singur regiment a executat aproape o jumătate de milion de trageri”
Dosar Revoluţie 1989 – Rechizitoriu: „Într-o singură noapte, un singur regiment a executat aproape o jumătate ...
În timpul luptelor duse în decembrie 1989 în zona Otopeni între diferite detaşamente militare cărora li se comunicase ...
Călin Bichir, ACVATOT: Se impun măsuri pentru redresarea sectorului construcțiilor – Interviu
Călin Bichir, ACVATOT: Se impun măsuri pentru redresarea sectorului construcțiilor – Interviu
Instabilitatea pieței construcților se menține și la această oră, find provocată predominant de scumpirea tuturor ...
Record Curs BNR. Cel mai puternic leu în faţa euro, din martie 2021 şi până acum – 16.08.2022
Record Curs BNR. Cel mai puternic leu în faţa euro, din martie 2021 şi până acum – 16.08.2022
BNR a anunţat, marţi, 16 august 2022, un curs de referinţă de 4,8831 lei/euro, 4,8176 lei/dolar, 5,7936 lei/liră sterlină, ...