1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 25 º

IT&C

Ochelarii de realitate augmentată Google Glass revin pe piață și aduc schimbări importante

Google a anunțat o nouă versiune a ochelarilor de realitate cu sticlă augmentată, care acum devin un produs oficial Google în locul unui experiment, ca versiunea anterioară. Glass Enterprise Edition 2 costă 999 de dolari, deși, ca și predecesorul său, nu este vândut direct consumatorilor. Are un nou procesor, o cameră îmbunătățită, un port USB-C pentru încărcare mai rapidă.

21 mai, 2019 | ECONOMICA.net

Google încă nu poziționează Glass ca pe produs principal. Dar se pare că se așteaptă vânzări mai mari ale Glass Enterprise Edition 2. Dispozitivul, precum și echipa care l-a dezvoltat a fost mutat din fabrica companiei mamă Alphabet la Google.

Într-o postare pe blogul companiei, Google spune că noii ochelari îi vor permite "să satisfacă cerințele pieței în creștere pentru wearables la locul de muncă".

Designul ochelarilor nu a fost schimbat prea mult, însă a făcut tranziția către o platformă Qualcomm și folosește acum chipset-ul de realitate virtuală și realitate augmentată al acestora, Snapdragon XR1.

Google adaugă, de asemenea, noi rame cu siguranță îmbunătățită pentru Glass în parteneriat cu Smith Optics, plus o baterie mai mare și alte componente actualizate. De asemenea, ochelarii rulează pe Android, cu suport pentru Android Enterprise Mobile Device Management.

Mai multe companii lucrează, de asemenea, la ochelari de realitate augmentată, inclusiv Microsoft, Vuzix și Epson.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO