Oferta de muncă disponibilă acum pentru oameni cu cel puţin studii medii, la mari angajatori din economie

Kaufland, Metro, Coca-Cola HBC, Bricostore, Dedeman, RCS-RDS, UPC, Romtelecom sunt câteva dintre marile companii din România care fac acum angajări în toată ţara. ECONOMICA.NET vă spune ce aşteptări au angajatorii de la candidaţi şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 25 aug. 2014, 21:02
Oferta de muncă disponibilă acum pentru oameni cu cel puţin studii medii, la mari angajatori din economie

Oferta de muncă disponibilă acum la Kaufland

Kaufland angajează 20 de lucrători comerciali la Bacău.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, este orientat către client, e dispus la program de muncă flexibil şi are ţinută profesională ireproşabilă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniu. Detalii, aici.

Kaufland angajează lucrători comerciali şi la Oradea, Alexandria, Gherla, Arad.
Până pe 4 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Kaufland în oraşele antemenţionate. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Kaufland angajează 20 de casieri la Bacău.
Candidaţii potriviţi pentru acest post răspund aceloraşi exigenţe, valabile pentru postul precedent. 
Amănunte, aici.
Până pe 20 septembrie se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Kaufland în Bacău.

Kaufland angajează 10 lucrători comerciali brutărie în Bucureşti.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în brutărie. 
14 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland angajează un grafician la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii şi experienţă solidă în domeniul graficii, designer grafic /DTP sau digital media, cunoaşte la nivel avansat programele Indesign CS, Adobe Acrobat Professional, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, are experienţă de lucru în domeniul editorial, prepress sau agenţii, ideal în domeniul tipografic, a realizat materiale publicitare pentru comerţ. De asemenea, trebuie să ai cunoştinţe în domeniul fotografiei de produs, în domeniul prelucrării foto, să poţi lucra eficient în echipă, să fii atent la detalii, să ai iniţiativă, să ai abilităţi de organizare, să poţi respecta termenele impuse de şef, ca să fii eligibil pentru postul vacant la Kaufland în Bucureşti.
19 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru locul de muncă vacant la Kaufland în Bucureşti, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

Oferta de muncă disponibilă acum la Metro

Metro Cash & Carry România angajează un inspector calitate produse alimentare proaspete, pe o perioadă de un an de zile, în Oradea.
Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe cel puţin medii de limba engleză, ai cel puţin studii medii, ştii să operezi în Office, ai abilităţi de comunicare, eşti loial, flexibil şi orientat către cerinţele pieţei şi clientului.
7 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Metro în Oradea. Amănunte, aici.

Tot la Oradea, Metro angajează un coordonator platformă regională.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii medii, cunoşti legislaţia de profil, vorbeşti limba engleză, ştii să operezi în Office, eşti dinamic, ai iniţiativă, eşti comunicativ, ai abilităţi de organizare şi eşti orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului.
Ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post este 12 septembrie. Informaţii suplimentare găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Metro Cash & Carry România angajează, pe perioadă determinată, cinci lucrători comerciali în Timişoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Deva.
Candidatul potrivit pentru acest post ştie să opereze în Office, are experienţă în comerţ, este orientat către cerinţele pieţei şi ale clientului, are excelente abilităţi de comunicare şi este flexibil.
Candidaţii care răspund acestor exigenţe pot trimite CV-urile pentru postul vacant la Metro în oraşele antemenţionate până pe 12 septembrie. Detalii, aici.

Oferta de muncă disponibilă acum la Coca-Cola HBC

Coca-Cola HBC angajează un agent de vânzări la Craiova şi la Sfântu Gheorghe.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, are cunoştinţe medii de limba engleză şi permis de conducere categoria B.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu cel puţin un an de zile experienţă în vânzări.
12 septembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru locul de muncă vacant la Coca-Cola HBC în Sfântu Gheorghe. Detalii, aici.

Până pe 13 septembrie se primesc CV-uri pentru postul vacant la Coca-Cola HBC în Craiova. Amănunte, aici.

Coca-Cola HBC angajează pe postul de stock clerk în Bucureşti, cu contract pe perioadă determinată, de doi ani.
Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, are cunoştinţe de contabilitate primară, are experienţă într-o poziţie similară şi excelente cunoştinţe de Excel şi Word. Sunt avantajaţi la angajare cei care ştiu să opereze în SAP.
4 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici.

Coca-Cola HBC angajează un supervizor mentenanţă la Vatra Dornei.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai studii superioare tehnice, ai cunoştinţe elementare de operare PC şi de limba engleză, eşti orientat către obţinerea rezultatelor, ai abilităţi de construire şi conducere a echipei, ai abilităţi de comunicare, de organizare şi planificare.
5 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Coca-Cola HBC. Amănunte, aici.

Coca-Cola HBC angajează pe postul de reporting specialist la Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, are cunoştinţe avansate de limba engleză, de Office şi SAP şi a mai lucrat în domeniu.
Până pe 11 septembrie se primesc CV-uri pentru postul disponibil acum la Coca-Cola HBC în Cluj. Detalii, aici.

Oferta de muncă disponibilă la Bricostore

Bricostore angajează un şef departament securitate la Oradea.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit o facultate, ai minimum doi ani experienţă într-un post similar, cunoşti cel puţin la nivel mediu o limbă străină, ştii să operezi un PC, ai bune abilităţi de coordonare, planificare şi organizare.
Până pe 6 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Bricostore. Amănunte, aici.

Bricostore angajează pe postul de quality manager la Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în managementul calităţii, vorbeşte fluent limba engleză, a absolvit o specializare universitară relevantă pentru acest post, are permis de conducere categoria B şi este dispus să călătorească în interes de serviciu – în ţară şi străinătate.
Detalii, aici.

Bricostore angajează opt lucrători comerciali în Arad, Oradea, Braşov, Bucureşti, Călăraşi.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai absolvit cel puţin studii medii sau şcoala profesională de profil tehnic/comercial, ai minimum şase luni experienţă în muncă, ai cunoştinţe medii de operare PC, eşti sociabil, rezistent la stres, ai spirit de echipă şi cunoştinţe generale de bricolaj (materiale de construcţii, instalaţii, amenajari, electrice, feronerie, decoraţiuni etc.). Informaţii suplimentare, aici.
7 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile disponibile la Bricostore, enumerate mai sus.

Oferta de muncă la Dedeman

Dedeman angajează doi agenţi de securitate în Bucureşti (Colentina).
Candidatul potrivit pentru acest post are atestat de agent de pază, are abilităţi de rezolvare a conflictelor, nu are antecedente penale, are atenţie distributivă şi disponibilitate la efort fizic.
Până pe 13 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.

Dedeman angajează opt oameni pe postul de consultant de vânzări la Bistriţa, Baia Mare, Cluj Napoca.
Candidaţii ideali pentru acest post au cel puţin studii medii, au excelente abilităţi de comunicare, de muncă în echipă şi de relaţionare, sunt orientaţi spre învăţare, au abilităţi de analiză şi sunt dispuşi la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
12 septembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Dedeman în aceste oraşe. Detalii găsiţi aici.

Dedeman angajează doi consultanţi de vânzări la raionul de instalaţii termice, în Bucureşti (Colentina).
Te califici pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai experienţă în vânzarea de instalaţii termice, de climatizare şi ventilaţie. Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare, de relaţionare şi de muncă în echipă. Trebuie să fii dispus la efort fizic şi manipulare de marfă şi să ştii să operezi un PC, ca să intri în vizorul angajatorilor pentru acest post.
11 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Dedeman angajează un coordonator recepţie marfă la Arad.
Candidatul căutat de angajatori pentru acest post are cel puţin studii medii, are experienţă relevantă în domeniu, are abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, are abilităţi de comunicare, de muncă în echipă, este dispus la efort fizic şi ştie să opereze un PC.
Până pe 7 septembrie se primesc candidaturi pentru postul vacant la Dedeman.
Detalii găsiţi aici.

Citeşte în ECONOMICA.NET oferta de muncă disponibilă acum la marii angajatori din telecom

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute
FAN Courier se extinde pe segmentul personal shopping. A lansat o platformă cu livrări în 60 de minute
FAN Courier a lansat o aplicație și platformă de personal shopping, cu livrare între 45 și 60 de minute, al cărei prim ...
Invazie în Ucraina – Rusia pregăteşte un atac cu până la 175.000 de militari, anul viitor – document militar american citat de The Washington Post
Invazie în Ucraina – Rusia pregăteşte un atac cu până la 175.000 de militari, anul viitor – document militar ...
Rusia pregătete o ofensivă împotriva Ucrainei cu până la 175.000 de militari, anul viitor, concentraţi în patru locuri, ...
Miniştrii de Finanţe din zona euro sunt optimişti cu privire la creşterea economică în pofida Omicron
Miniştrii de Finanţe din zona euro sunt optimişti cu privire la creşterea economică în pofida Omicron
Miniştrii de Finanţe din zona euro se întâlnesc luni seară pentru a discuta cele mai recente evoluţii economice şi, ...