1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Oferta de muncă disponibilă la H&M

H&M face angajări în Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Oradea, Deva, Focşani. Iată ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.

25 iul, 2015 | ECONOMICA.net

H&M angajează asistenţi de vânzări în regim part-time în oraşele: Bucureşti, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Oradea.
Candidatul potrivit pentru acest post are excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi, are abilităţi de comunicare şi organizare, e dispus să muncească la sfâşit de săptămână, poate respecta termenele-limită impuse.
16 august e ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

H&M angajează pe postul de manager de magazin la Deva şi la Focşani. 
La Deva, Focşani, Timişoara, H&M angajează pe poziţiile de manager de departament şi de decorator vitrine. 
H&M angajează la Focşani un casier.

Candidatul ideal pentru postul de manager de magazin la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în gestionarea unui magazin de retail, într-o poziţie similară, sau în conducerea unui grup mare de oameni (în jur de 30) în domeniul serviciu clienţi.
Trebuie să ai abilităţi organizatorice şi analitice, de planificare, să fii orientat spre rezultate, să poţi motiva angajaţii şi să cunoşti limba engleză, ca să fii eligibil pentru acest post. 
Candidaţii potriviţi pentru acest post sunt dispuşi să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Candidatul căutat de angajatori pentru postul de manager de departament la H&M are cel puţin doi-trei ani experienţă în retail management sau în conducerea unui grup de aproximativ 10 persoane în domeniul serviciu clienţi. Este, de asemenea, interesat de modă, are abilităţi excepţionale în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale; are abilităţi organizatorice şi analitice dovedite, are experienţă în instruirea personalului, are abilităţi de planificare, este dispus să muncească seara şi la sfârşit de săptămână.

Recrutorii caută pentru postul de decorator vitrine la H&M un om cu excelente abilităţi în domeniul serviciu clienţi şi relaţii interpersonale, care are abilităţi dezvoltate de visual merchandising, cunoaşte tendinţele în modă, poate folosi unelte de mână şi electrice pentru a realiza display-urile necesare; e dispus să muncească seara şi în weekend. 

Până pe 10 august se primesc candidaturi pentru aceste posturi. Informaţii suplimentare, aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO