1EUR = 4.8254 RON | Bucureşti 7 º

News

Oferta de muncă în străinătate pentru românii cu studii medii: salarii de 1.600 euro - 2.900 euro lunar

Angajatorii din Olanda, Belgia, Germania, Norvegia recrutează români care au cel puţin studii medii, pe salarii de peste 1.600 euro şi care pot ajunge la circa 2.900 euro pe lună. Iată oferta de muncă pentru români şi profilurile profesionale căutate de angajatorii din străinătate. 

27 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Salarii de peste 1600 euro în Olanda, Belgia, Germania

O firmă din Olanda specializată în recrutarea şi plasarea de candidaţi cu experienţă în service-uri auto caută vopsitori şi tinichigii auto români, dispuşi să muncească în Olanda, Belgia, Germania. 
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare de 1.634 euro, au cazarea asigurată şi asigurarea medicală plătită de angajator.

Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici. 

Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria B, studii medii tehnice, cunoştinţe de engleză sau germană la nivel conversaţional şi cel puţin trei ani experienţă în domeniul auto. 
Primele două ore suplimentare sunt plătite cu 127.73% peste tariful orar obişnuit, iar următoarele ore suplimentare - cu 147.44% peste tariful orar obişnuit.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici. 

Românii ofertaţi cu salarii care sar de 2.800 euro lunar în Norvegia

O firmă de plasare de forţă de muncă din evidenţa Inspectoratului Teritorial de Muncă recrutează zidari români dispuşi să lucreze în Oslo.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au calificare în meseria de zidar, experienţă relevantă în zidărie, cunoştinţe de engleză la nivel conversaţional. 
Angajatorii ofertează candidaţii cu contract de muncă, salarii de circa 18 euro pe oră, orele suplimentare sunt plătite cu 40% peste tariful orar obişnuit, cazare gratuită în primele cinci luni ale contractului, bilet de avion România-Norvegia plătit de angajator.

Informaţii suplimentare, în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO