Oferta de muncă la mari angajatori din economie pentru absolvenţi de studii medii

Dedeman, Kaufland, Auchan, Lidl, Flanco sunt câteva dintre companiile care fac acum angajări la nivel naţional. ECONOMICA.NET îţi spune care este acum oferta de muncă la aceste companii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - lun, 04 aug. 2014, 21:02
Oferta de muncă la mari angajatori din economie pentru absolvenţi de studii medii

Oferta de muncă la Dedeman

Dedeman angajează pe postul de stivuitorist la Slatina şi Târgu-Jiu.
Te califici pentru acest post dacă ai autorizaţie ISCIR, ai experienţă în manipularea materialelor de construcţii cu stivuitorul, eşti dispus la efort fizic şi la manipulare de marfă, eşti harnic, responsabil, onest.

18 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă disponibil la Dedeman în Slatina. 

Până pe 16 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Dedeman în Târgu-Jiu. 

Dedeman angajează un coordonator administrativ la Roman. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii tehnice, are minimum doi ani experienţă în domenii reglementate de ISCIR (condiţia se aplică doar pentru cei cu studii medii), ştie să opereze în Office, are atenţie distributivă, poate lucra independent, are abilităţi de coordonare a echipei. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în utilizarea echipamentelor de supraveghere video. Amănunte, aici.

Dedeman angajează cinci consultanţi de vânzări la Cluj.
Candidaţii ideali pentru acest post au cel puţin studii medii, au excelente abilităţi de comunicare, de muncă în echipă şi de relaţionare, sunt orientaţi spre învăţare, au abilităţi de analiză şi sunt dispuşi la efort fizic şi manipulare de marfă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniul materialelor de construcţii/instalaţiilor.
Detalii despre postul vacant la Dedeman în Cluj, aici.

Până pe 15 august se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Dedeman, enumerate mai sus.

Dedeman angajează 10 consultanţi de vânzări la Bucureşti (în Colentina). Amănunte, aici.

Dedeman angajează 30 de oameni pe postul de consultant de vânzări la Târgu-Jiu, în această perioadă.
Detalii, aici.

Până pe 21 august se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante la Dedeman în Bucureşti şi Târgu-Jiu, enumerate mai sus.

Dedeman angajează un coordonator transport marfă la Bistriţa.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii, are experienţă relevantă în transportul materialelor de construcţii, are cunoştinţe tehnice privind mijloacele auto, ştie să opereze în Office. De asemenea, trebuie să ai abilităţi de coordonare şi dezvoltare a echipei, să ai abilităţi de organizare, planificare şi prioritizare a activităţilor, să ai abilităţi de comunicare, de muncă în echipă, să fii responsabil, onest şi să ai iniţiativă, ca să fii eligibil pentru acest post.
29 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Dedeman. Amănunte, aici.

Consultă în ECONOMICA.NET lista posturilor cu care Kaufland ofertează acum candidaţii care au absolvit cel puţin 10 clase.

Oferta de muncă la Flanco

Flanco angajează şase consultanţi de vânzări la Alexandria, Brăila, Câmpina, Deva şi Tecuci.
Te califici pentru postul vacant la Flanco dacă ai minimum doi ani experienţă relevantă într-o poziţie similară, preferabil în domeniul vânzărilor de produse IT & C/electronice & electrocasnice, ai excelente abilităţi de comunicare şi spirit de echipă.
24 august este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru postul vacant la Flanco. Detalii, aici.

Flanco mai angajează şase consultanţi de vânzări şi la Suceava, Slatina, Oneşti, Petroşani, Galaţi.
Până pe 28 august se primesc candidaturi pentru postul vacant la Flanco în aceste oraşe. Amănunte, aici.

Oferta de muncă la Auchan

Auchan angajează pe postul de măcelar, brutar, cofetar, bucătar, în următoarele oraşe: Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Satu-Mare, Timişoara, Sibiu. Te califici pentru oricare din locurile de muncă enumerate mai sus dacă ai absolvit 10 clase şi şcoala profesională de profil sau ai obţinut o diplomă de calificare în meseria pentru care vrei să aplici la Auchan. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în meseria în care vrea să se angajeze.
21 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Auchan. Detalii, aici.

Auchan angajează un tehnician suport IT în Capitală.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare, are foarte bune cunoştinţe de operare PC, vorbeşte limba engleză, are excelente abilităţi de comunicare, este rezistent la stres, este dispus să muncească în ture şi la sfârşit de săptămână.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în retail sau în helpdesk/support.
11 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Auchan. Informaţii suplimentare, aici.

Auchan angajează doi manageri de întreţinere la Bucureşti şi Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cel puţin studii medii, ai peste trei ani experienţă în domeniul tehnic, ai calificare de electrician, eşti organizat, ai gândire analitică, ai capacitate de efort susţinut şi cunoşti procedurile şi tehnicile de securitate.
Până pe 9 august se primesc CV-uri pentru postul vacant la Auchan. Detalii, aici.

Auchan angajează 30 de manageri raion non-food în: Bucureşti, Tîrgu-Mureş, Suceava, Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Galaţi, Deva, Sibiu.
Eşti potrivitt pentru acest post dacă ai între 1 şi 3 ani experienţă relevantă în muncă, ai absolvit studii superioare, cunoşti o limbă străină, eşti dinamic, cinstit, ai abilităţi de relaţionare şi de coordonare şi management al echipei.
21 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul vacant la Auchan. Informaţii suplimentare, aici.

Oferta de muncă la Lidl

Lidl angajează pe postul de vânzător în Bucureşti (Ghencea, Lujerului, Crângaşi), Buzău, Drăgăşani.

Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti amabil şi orientat către clienţi, poţi luca cu plăcere în echipă, eşti flexibil, punctual, rezistent la stres. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care experienţă în domeniu.

Detalii despre postul vacant la Lidl în Ghencea, aici.

Lidl angajează un vânzător şi în magazinul din zona Crângaşi (Bucureşti). Amănunte, aici.

Pentru detalii despre postul vacant la Lidl din Bucureşti (Lujerului), consultaţi acest link.

Amănunte despre postul de vânzător, vacant la Lidl în Buzău, aici.

Până pe 24 august se primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante la Lidl, enumerate mai sus.

Lidl angajează un vânzător şi la Drăgăşani.
Până pe 21 august se primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.

Lidl angajează pe postul de şef adjunct de magazin la Vălenii de Munte, Bucureşti (Ghencea, Crângaşi), Drăgăşani.

Eşti potrivit pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai foarte bune abilităţi orgganizatorice, eşti rezistent la stres, amabil, orientat către clienţi, eşti comunicativ şi ai spirit de echipă.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în domeniul comercial.

Angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant în Drăgăşani până pe 21 august. Amănunte, aici.

23 august este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul vacant la Lidl în Vălenii de Munte. Detalii, aici.

31 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locul de muncă vacant la Lidl în Bucureşti (Crângaşi). Mai multe informaţii, aici.
Până pe 1 septembrie se primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant la Lidl în Bucureşti (Ghencea). Amănunte, aici. 

Te-ar mai putea interesa și
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
APIA a făcut plăți către fermieri de aproape 124 de milioane de lei, în intervalul 24 – 26 aprilie
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a efectuat plăţi pentru anul de cerere 2023 în suma totală de 123,99 de milioane de lei lei (24,93 de milioane de euro), în......
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
AMOFM: 240 de locuri de muncă în străinătate sunt disponibile prin rețeaua EURES
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 de locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată ...
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală
Marcel Boloș: Sistemul naţional e-Transport este creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune ...
Sistemul naţional e-Transport este special creat pentru lupta împotriva diverselor forme de fraudă şi evaziune fiscală ...
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi ...