Oferta de muncă la RCS&RDS: locuri de muncă la nivel naţional

RCS&RDS angajează oameni cu studii medii în toată ţara. ECONOMICA.NET vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 
Economica.net - mar, 02 dec. 2014, 22:02
Oferta de muncă la RCS&RDS: locuri de muncă la nivel naţional

Oferta de muncă la RCS&RDS 

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică-instalări echipamente, în Bacău, Botoşani, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Oneşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Jiu, Timişoara, Vaslui.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii în domeniul tehnic, are de cel puţin un an de zile permis de conducere categoria B, poate performa în condiţii de stres, este dispus la deplasări şi la program de muncă flexibil, şi vrea să lucreze la înălţime. Detalii, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de supervizor echipe door to door, în oraşele: Bacău, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de studii superioare, are cel puţin doi ani experienţă în vânzări de servicii, preferabil în telecomunicaţii, a mai lucrat într-o poziţie similară sau în coordonare. Are, de asemenea, excelente abilităţi de comunicare, este rezistent la muncă în condiţii de stres, are permis de conducere categoria B, ştie să opereze în Office.
Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de responsabil vânzări, în oraşele Arad, Bistriţa, Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Dej, Drobeta-Turnu-Severin, Focşani, Galaţi, Ploieşti, Rădăuţi, Sibiu, Slatina, Târgu-Jiu.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală, are foarte bune cunoştinţe de operare PC, este adaptabil, are spirit de echipă, este rezistent la stres şi poate gestiona corect situaţiile de criză. Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii medii. 
Informaţii suplimentare, aici.

13 decembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante la RCS&RDS.

RCS&RDS angajează agenţi de vânzări teren din toate oraşele.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai cunoştinţe în telecom, ai foarte bune abilităţi de comunicare, vorbeşti o limbă de circulaţie internaţională, eşti diplomat, proactiv, orientat către clienţi. Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi dezvoltate de negociere şi persuasiune.
20 decembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru acest post. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...