Oferta de muncă plătită acum în ţară cu salarii de la 600 de euro până la 1.500 de euro pe lună

ECONOMICA.NET vă prezintă oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare şi plătită cu salarii de la 600 de euro până la 1.500 de euro pe lună, dar şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 
Economica.net - sâm, 04 nov. 2017, 18:47
Oferta de muncă plătită acum în ţară cu salarii de la 600 de euro până la 1.500 de euro pe lună

O firmă angajează pe postul de specialist fonduri europene pe salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro. 

Angajatorii caută un om cu experienţă în identificarea şi accesarea surselor de finanţare din fonduri europene, pentru pregătirea şi derularea proiectelor cu finanţare europeană, derulate de către firmă.
Candidatul ideal are experienţă în domeniul consultanţei în derularea de proiecte cu finanţare europeană, are bună capacitate de comunicare şi negociere, şi experienţă în lucrul în echipe multidisciplinare.

Candidatul angajat pentru acest post:

  • urmăreşte şi dezvoltă activ oportunităţi de finanţare (fonduri europene, Banca Mondială, etc.);
  • participă activ la elaborarea structurilor de finanţare, la întocmirea documentaţiei necesare;
  • întocmeşte studii de fezabilitate;
  • participă la întocmirea prezentărilor necesare pentru întâlnirile cu instituţiile financiare pentru finanţarea proiectelor de dezvoltare şi promovează compania ca potenţial partener la aplicarea pentru finanţare.

Angajatorii recrutează pentru acest post un om cu studii superioare, care a urmat cursuri de pregătire în domeniul managementului de proiect şi în al fondurilor nerambursabile, care are cel puţin doi ani experienţă în obţinerea de fonduri nerambursabile, experienţă în coodonarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă, care are cunoştinţe avansate de Engleză şi cunoştinţe financiare. 
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro, telefon mobil şi bonusuri de performanţă.

O firmă angajează pe postul de mecanic auto pe salarii care pornesc de la 1.000 de euro pe lună. Angajatorii caută un om responsabil, serios, care poate lucra în echipă. Sunt avantajaţi cei care au experienţă în reparaţii auto. 
Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post contract de muncă pe perioadă nedeterminată, prime de sărbători şi al 13-lea salariu. 

O firmă angajează asistent manager pe salarii de 900 de euro. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe juridice, experienţă organizatorică, e responsabil, serios, punctual, integru, meticulos, loial. E, de asemenea, un bun utilizator al suitei Office, are permis de conducere categoria B, cunoaşte Engleza şi nu în ultimul rând – are aspect îngrijit.

O firmă angajează pe postul de business developer senior pe salarii de 600 de euro în primele trei luni de muncă. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe cel puţin medii de Engleză, are permis de conducere categoria B, ştie să lucreze în MS Office, are experienţă în vânzări şi cunoştinţe elementare în marketing.

Te-ar mai putea interesa și
Ministerul Finanțelor: A doua ediție din acest an a programului de tilturi de stat Fidelis a doborât trei recorduri
Ministerul Finanțelor: A doua ediție din acest an a programului de tilturi de stat Fidelis a doborât trei recorduri
Cea de-a doua ediţie din 2024 a programului de titluri de stat Fidelis a fost marcată de trei recorduri, respectiv cea mai mare sumă investită dintre toate cele 16 ediţii, cel mai mare număr de......
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de îngrijorare, inclusiv inflația
Șefa FMI Kristalina Georgieva: Economia mondială s-a dovedit surprinzător de rezilientă, dar există multe motive de ...
Directorul general al Fondului Monetar Internaţional, Kristalina Georgieva, a afirmat joi că economia mondială s-a dovedit ...
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Congresul SUA ia din nou în discuție interzicerea TikTok
Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite va examina din nou o propunere de lege ce prevede interzicerea TikTok în ţară ...
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze structura geografică
Generali anunță că se va reorganiza, grupul italian urmând să se concentreze pe două afaceri de bază și să eficientizeze ...
Cea mai mare companie italiană de asigurări, Generali, a anunţat joi că se reorganizează, concentrându-se pe două ...