1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Finanţe şi bănci

Oferta de toamnă de la BRD pentru creditele de nevoi personale

BRD marchează începutul toamnei cu tradiţionala sa promoţie la creditele de nevoi personale, în care împrumuturile în valoare de maximum 90.000 de lei pot fi obţinute, până pe 31 decembrie, cu dobânzi promoţionale şi condiţii simplificate de acordare, informează reprezentanţi ai băncii.

17 sep, 2015 | Agerpres

BRD precizează că 'în baza acordului încheiat cu ANAF, creditele pot fi acordate fără adeverinţă de venit sau alte documente justificative ale veniturilor obţinute din salarii sau din pensii, iar împrumuturile de până la 32.000 RON se acordă în 3 ore de la depunerea dosarului complet în unităţile' băncii.

În plus, banca garantează calitatea serviciilor oferite şi promite să nu perceapă niciun fel de dobândă, asigurare de viaţă sau comision de rambursare anticipată, în cazul clienţilor nemultumiţi de serviciile băncii care hotărăsc să restituie integral suma împrumutată în maximum 30 de zile lucrătoare de la data încheierii contractului de credit.

Pentru un credit de 20.000 lei acordat pe o durată de 5 ani, Dobânda Anuală Efectivă (costul total al creditului, care încorporează dobânda nominală şi celelalte costuri legate de finanţare, inclusiv asigurarea de viaţă) este, până la sfârşitul promoţiei, de 10,07% (în cazul încasării veniturilor la BRD) sau de 11,11% (în celelalte cazuri), în scădere cu 0,73% şi respectiv 0,76% faţă de nivelurile anterioare.

La acordarea creditului sunt luate în calcul orice fel de venituri - de la salarii, pensii, venituri din activităţi independente, până la dividende, venituri din chirii sau rente viagere.

BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor. BRD - Groupe Societe Generale are 2,2 milioane de clienţi şi operează o reţea de 845 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor având 2,2 milioane de carduri emise şi o reţea de acceptare de peste 26 000 POS-uri şi 1 500 ATM-uri. Cu operaţiuni de factoring de 960 milioane de euro în 2014, BRD este liderul pieţei de factoring din România. Activele totale ale băncii erau, la sfârşitul lunii iunie 2015, de 47,1 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 148.000 de angajaţi în 76 de ţări şi 32 de milioane de clienţi în întreaga lume.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO