Oferte de muncă: Salariile cu care se fac acum angajări în România

ECONOMICA.NET vă prezintă o selecţie a ofertelor de muncă disponibile acum în ţară. Află cine face angajări, unde, în ce condiţii şi mai ales pe ce salarii. 
Economica.net - mar, 19 aug. 2014, 07:37
Oferte de muncă: Salariile cu care se fac acum angajări în România

Oferta de muncă disponibilă acum în ţară

Operator PC, pe 600 lei lunar, job part-time
Un magazin din Capitală (în zona Piaţa Gorjului) angajează, în regim part-time, un tânăr care ştie să opereze un PC pentru mentenanţă site şi livrare colete. Se oferă 600 de lei pentru un program de muncă între ora 9 şi 13.
6 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest loc de muncă. Detalii, aici.

Operator introducere date pentru 750 de lei pe lună

O firmă din Oradea angajează 10 operatori introducere date în Oradea.
Candidatul potrivit pentru acest post vorbeşte limba italiană, are studii medii, ştie să opereze în Excel, este dispus la muncă în schimburi.
Până pe 5 septembrie se primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Amănunte, aici.

Junior account manager, pentru 1.000 lei pe lună

O firmă din Bucureşti angajează 10 oameni pe postul de junior account manager.
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de negociere, de muncă în echipă, ştie să opereze un PC, este orientat către rezultate, se exprimă clar şi coerent, a lucrat în vânzări şi are cunoştinţe de limba engleză.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii fixe de 1.000 de lei, pentru un program de muncă de cinci zile pe săptămână. La salariu se vor adăuga comisioane aferente rezultatelor obţinute.
Până pe 28 august se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Electromecanic, pentru 1.500 lei lunar

O firmă din Bucureşti angajează un electromecanic pentru service scule electrice.
Candidatul potrivit pentru acest post este serios, are experienţă minimă în domeniu (demolatoare, rotopercutoare, polizoare de banc etc), ştie să repare scule electrice profesionale marca Bosch, Skil, Makita, Black&Decker, Dewalt, Hitachi, Metabo etc.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariu de 1.500 de lei pentru program de muncă de nouă ore pe zi, cinci zile pe săptămână.
7 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest loc de muncă. Detalii, aici.

Agent de turism, plătit cu 1.400 lei – 2.500 lei pe lună, funcţie de experienţă
O agenţie de turism angajează doi agenţi de turism în Bucureşti (în Vitan), pe care îi ofertează cu salarii lunare cuprinse între 1.400 de lei şi 2.500 de lei pe lună, funcţie de experienţa candidatului.
Programul de muncă este de şase ore, de luni până vineri şi o dată la două săptămâni se munceşte 12 ore sâmbăta şi duminica.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă într-o agenţie de turism şi foarte bune abilităţi de vânzare şi negociere.
29 august este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii găsiţi consultând acest link.

Broker expert banking, pentru 1.800 de lei net lunar

O firmă de investiţii angajează cinci brokeri în Călăraşi, Medgidia, Constanţa, Feteşti, Slobozia.
Candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experienţă în domeniul bancar, asigurări, vânzări, ştie să opereze un PC, are abilităţi de comunicare, negociere, vânzare, are capacitate de supervizare şi raportare.
1 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Consilier tehnic, pentru 2.000-5.000 de lei pe lună, funcţie de performanţă

O firmă angajează la Baia Mare un consilier tehnic pe care îl ofertează cu salarii cuprinse între 2.000 de lei şi 5.000 de lei pe lună.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii tehnice, ştie să opereze un PC, ştie să opereze în SAP, are experienţă în domeniul mecanicii auto.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salariul de 1.500 de lei în perioada de probă. După primele trei luni de muncă, salariul urcă la 2.000-5000 de lei pe lună, funcţie de performanţa la locul de muncă.
Până pe 30 august se primesc candidaturi pentru acest loc de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Consultant financiar, plătit cu 3.000 de lei pe lună

Metropolitan Life angajează 45 de consultanţi financiari în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare şi de negociere, este orientat către rezultate, este persuasiv, şi, preferabil, are experienţă în vânzări şi are autorizaţie IMA.
5 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la Metropolitan Life. Amănunte, aici.

Te-ar mai putea interesa și
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni mai repede faţă de......
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar
CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. 160 de ani în care i-a reconfirmat constant poziția ...
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia nu poate să cedeze Kievului rachetele sale Patriot
Premierul polonez Donald Tusk avertizează că situația de pe frontul din Ucraina a devenit critică și spune că Varșovia ...
Premierul polonez Donald Tusk a avertizat vineri că în Ucraina "situaţia pe front este critică" şi săptămânile următoare ...