Oferte la târgul de turism: excursii la 1 euro, vacanţe gratuite şi reduceri de 40-50% la croaziere

Mai sunt trei zile în care agenţiile de turism vor încerca să atragă turiştii cu oferte şi preţuri promoţionale, valabile doar pe perioada târgului ce are loc până duminică în Bucureşti, la Romexpo.
Andrada Ghira - vin, 15 mart. 2013, 09:35
Oferte la târgul de turism: excursii la 1 euro, vacanţe gratuite şi reduceri de 40-50% la croaziere

Agenţia Europa Travel, care oferă vacanţe low-cost, a venit cu idei inedite pentru a-şi promova oferta. Astfel, turiştii care cumpără o vacanţă pentru una dintre staţiunile din Grecia pe care agenţia le are în ofertă (Lefkada, Thasos, Paralia Katerini, Halkidiki, şi altele), plătesc un euro pentru cazare, dar vor avea de plătit 325 de lei pentru transportul cu autocarul. Cazarea se face la hoteluri de două şi trei stele.

De asemenea, cei care cumpără pe perioada târgului sejururi în Grecia şi Turcia nu vor plăti taxele de aeroport.

Clienţii vor primi ca bonus la anumite pachete cumpărate, o altă vacanţă. Gratuită. Spre exemplu, dacă turiştii cumpără sejururi în Grecia, ale căror preţuri pornesc de la 199 de euro la care se adaugă taxele de aeroport, vor primi cadou o vacanţă de şase nopţi gratuită în Turcia, iar transportul se face cu autocarul.

„Pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte, cel mai bine se vând pachetele pentru Bulgaria, unde avem preţuri de la 10 euro pentru o noapte de cazare cu mic dejun. La cerere, putem asigura şi transportul cu autocarul, care costă 35 de euro/persoană dus-întors. Pentru litoralul românesc, preţurile pornesc de la 71 de euro/persoană pentru două nopţi de cazare cu mic dejun”, ne-a declarat reprezentantul agenţiei.

Reduceri de 50% la croaziere

Dacă nu aţi fost niciodată într-o croazieră, puteţi profita acum de ofertele agenţiei Perfect Tour. Reducerile sunt de 50% pentru cei care achiziţionează pachetele pe perioada târgului.
Spre exemplu, pentru o croazieră pe Coasta de Azur şi insulele Mediteranei, cu plecare pe 23 septembrie, turiştii vor plăti 250 de euro/persoană pentru cazare în cabina interioară, cu 40% mai puţin faţă de preţul de catalog.

O reducere de 45% a fost aplicată şi pentru croazierele în Mediterana de Vest şi Nordul Africii. Astfel, pentru pachetul cu plecare în 18 octombrie, un turist va plăti 370 de euro pentru cazare în cabină cu balcon, faţă de preţul de listă 679 euro/persoană. Pentru aceeaşi perioadă, preţul la pachetul ce include cazare în cabină interioară a fost redus cu 49%. Astfel, veţi avea de plătit 190 de euro în loc de 379 euro/persoană.

Tarifele includ cazare la bordul navei, toate mesele plus gustări, băuturi non-alcoolice în timpul meselor, petrecere de bun venit, seară de gală cu cină specială şi acces la facilităţi, precum sală de fitness, piscine, jacuzzi, loc de joacă pentru copii.

În plus, agenţia Pegas Holidays a extins reducerea de early-booking la  croazieră all-inclusive la 52%. „În preţ sunt incluse transportul cu avionul, transferurile, şapte nopți cazare cu all inclusive și asistență turistică. La bordul vasului, turiștii au toate facilitățile de lux: jucuzzi, SPA, saună, masaj, cocktailuri, shopping duty free și vor ajunge în Florența, Pisa, pe Coasta de Azur, dar și în Barcelona și Tunisia. În plus, avem reduceri de până la 40% în destinații precum Grecia și Dubai”, a declarat Marius Pandel, director Pegas Holidays.

Reduceri la Happy Tour şi Paralela 45

Agenţia Happy Tour are reduceri doar pe perioada târgului de 10% la sejururi, de 5-10% la circuite, ce au preţuri de 2.000 de euro/persoană şi o reducere de 75 de euro pentru vacanţele pe litoralul turcesc.

Agenţia Paralela 45 oferă o reducere de 7% la vacanţe, doar pe perioada târgului. La această reducere se adaugă şi cea de 30%, prin early-booking. Reducerile prin early-booking sunt valabile până la sfârşitul acestei luni. Oferta este foarte variată şi puteţi alege vacanţe în Turcia, de la 199 euro/persoană, Costa del Sol, de la 449 euro/persoană sau Portugalia, cu preţuri ce pornesc de la 449 euro/persoană.

Te-ar mai putea interesa și
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Compania rusă Avtovaz începe producţia de maşini în Azerbaidjan
Cea mai mare companie auto rusească, Avtovaz, a început asamblarea maşinilor Lada în Azerbaidjan, intenţionând să producă până la 1.500 de vehicule în acest an, a anunţat vineri......
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează – Ministrul Mediului
Magazinele vor fi obligate să preia manual ambalajele dacă automatele nu funcţionează şi să ofere la casă contravaloarea ...
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane de lei în doi ani și jumătate
Magazinul din Gheancea al retailerului MAMBricolaj, ultimul deschis de antreprenorul Cristian Găvan, a vândut de 7,5 milioane ...
MAMBricolaj Ghencea, cel mai nou magazin al rețelei care comercializează materiale și accesorii pentru mobilă, brand ...
Salariile angajaţilor Municipalităţii, majorate. Cresc în primul rând veniturile persoanelor fără studii superioare
Salariile angajaţilor Municipalităţii, majorate. Cresc în primul rând veniturile persoanelor fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de ...