Ofertele de muncă vacante şi salariile nete lunare oferite: recepţioner la Radisson Blu plătit cu 3.200 de lei, manager de birou – 4.000 de lei, inginer mecanic – de la 5.000 de lei

Printre posturile vacante în această perioadă se numără cel de recepţioner la Radisson Blu din Capitală, ofertat cu salarii de 3.200 de lei net lunar, specialist intervenţii ascensoare, plătit cu 3.200 de lei - 4.700 de lei net lunar, manager de birou - remunerat cu 4.000 de lei "în mână".
Ion Dobreanu - vin, 26 nov. 2021, 22:16
Ofertele de muncă vacante şi salariile nete lunare oferite: recepţioner la Radisson Blu plătit cu 3.200 de lei, manager de birou - 4.000 de lei, inginer mecanic - de la 5.000 de lei

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă, care conţin pachetul salarial pe care firmele sunt dispuse să-l acorde la angajare.

Specialist intervenţii dispecerat ascensoare, plătit cu salarii nete cuprinse între circa 3.200 de lei şi 4.700 de lei.

O firmă cu expertiză în instalarea, întreţinerea şi modernizarea ascensoarelor de persoane şi marfă caută specialist intervenţii dispecerat ascensoare.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin un an experienţă în depanarea, mentenanţa ascensoarelor sau a instalaţiilor de ridicat şi transportat, are studii relevante în domeniul electromecanic sau electric şi permis de conducere categoria B.

 • Ce oferă angajatorii
  Contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu o perioadă de probă de 90 de zile. Salariul fix brut porneşte de la 5400 lei şi poate ajunge la 8100 de lei brut. Pe lângă salariu, candidatul selectat pe acest post va primi bonuri de masă în valoare de 250 de lei.
  Candidatul ales pentru acest post va avea program de lucru în ture de câte 12 ore, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Roca Industrial angajează inginer mecanic proiectant solidworks pe salarii nete de bază cuprinse între 1.000 de euro şi 1.500 de euro pe lună.

Printre condiţiile pe care trebuie să le întrunească cei care vor să obţină acest post se numără domiciliu stabil în Bucureşti, studii superioare cu profil tehnic, cel puţin cinci ani experienţă în proiectarea maşinilor şi utilajelor mecanice, cunoştinţe de CAD.

 • Printre atribuţiile candidatului ales pentru acest post se numără:
  proiectarea sistemelor transportoare cu banda, role;
  întocmirea desenelor de execuţie şi a documentaţiei tehnice;
  comanda componentelor necesare pentru construirea sistemelor proiectate şi urmărirea furnizorilor;
  urmărirea şi îndrumarea execuţiei produselor proiectate pentru îndeplinirea cerinţelor tehnice şi de calitate;
  conducerea echipei care instalează echipamentele;
  conducerea echipei de service pentru echipamentele proiectate, potrivit anunţului de recrutare.

Recepţioner la hotelul Radisson Blu din Capitală, remunerat cu salarii de 3.200 de lei net lunar

Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă în Front Office, ştie să lucreze cu Opera, vorbeşte fluent engleza şi, preferabil, şi o a doua limbă străină. E dispus să lucreze în ture, e integru, are abilităţi de comunicare, e pasionat de industria ospitalităţii şi dornic să ofere servicii excepţionale clienţilor, potrivit anunţului de recrutare.

Consultant turism ofertat cu salarii de 3.000 de lei – 4.000 de lei net lunar, în funcţie de experienţă.

Terox Travel angajează consultant turism cu cel puţin un an experienţă în domeniu.
Candidatul potrivit pentru acest post are experienţă de lucru cu sistemele specifice industriei turistice, cunoaşte engleza, e pasionat de călătorii, e bun comunicator, e organizat şi ordonat, conform anunţului de recrutare.

Manager de birou plătit cu salarii de 4.000 de lei net lunar.

Vp Credit Management angajează office manager pe salarii nete de 4.000 de lei lunar.
Se califică pentru acest post oamenii care ştiu să lucreze la PC la nivel mediu, vorbesc şi scriu fără greşeli gramaticale, care au experienţă în activităţi de suport organizaţional.
„Ce ne intereseaza este să fii proactiv/ă, să ai iniţiativă, să contribui activ la bunul mers al biroului, să ne susţii logistic, să ai simţul umorului aproape la fel de bine dezvoltat ca cel al datoriei, să fii flexibil/ă, să nu îţi fie teamă să îţi expui părerea, însă să ştii să o faci cu tact. Foarte important, suntem o echipă etică şi ne dorim un membru pe măsură, astfel încât micile şicane sau bisericuţe nu sunt la ele acasă în compania noastră”, atrag atenţia angajatorii în anunţul de recrutare.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
De luni, 17 ianuarie, începe al doilea semsetru şcolar. Când sunt următoarele vacanţe
De luni, 17 ianuarie, începe al doilea semsetru şcolar. Când sunt următoarele vacanţe
Cel de-al doilea semestru al anului şcolar 2021 - 2022 începe luni şi va avea 20 de săptămâni. Vacanţa de Paşte va ...
Coronavirus, GCS: 474 pacienţi internaţi la ATI, din care 13 sunt copii
Coronavirus, GCS: 474 pacienţi internaţi la ATI, din care 13 sunt copii
Un număr de 3.647 de persoane infectate cu SARS-CoV-2 sunt internate în unităţile sanitare din ţară, dintre care 286 ...
Coronavirus, GCS: 3.123 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore
Coronavirus, GCS: 3.123 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore
Poliţiştii şi jandarmii au aplicat, sâmbătă, 3.123 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 638.775 ...