1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Okazii.ro introduce sistemul de plată în rate

Utilizatorii care vor să cumpere produse de pe Okazii.ro au acum la dispoziție un nou sistem de plată. Peste 120.000 de produse  noi și second hand pot fi achiziționate cu plata în trei rate fără dobândă.

18 aug, 2014 | ECONOMICA.net

Introducerea plății în rate este unul dintre rezultatele procesului de diversificare a serviciilor oferite de Okazii.ro și are ca obiectiv creșterea calității și numărului tranzacțiilor, spun cei de la Okazii.ro

Noul serviciu este disponibil pentru produse din principalele categorii de pe Okazii.ro: Fashion & Beauty, Telefoane mobile, Computere și electronice,  Jocuri video și muzică, Universul copiilor, Librărie, Artă și obiecte de colecție, Casă și grădină, Sport, Auto-moto, piese și accesorii.

Plata în rate se poate realiza cu ajutorul următoarelor carduri: Bonus Card de la Garanti Bank (primul card de credit multi-brand cu cip din România), BT STAR de la Banca Transilvania și Card Avantaj de la Credit Europe Bank. Cu aceste carduri utilizatorii pot plăti produse de pe Okazii.ro în trei rate fixe lunare, fără dobândă, în condițiile achitării integrale a fiecărei rate. Articolele ce pot fi plătite in rate fără dobândă sunt marcate distinct in pagina de produs.

Toate tranzacțiile realizate cu plata în rate vor avea fluxul obișnuit al unei plăți cu cardul și orice produs astfel achiziționat va beneficia și de Garanția de livrare, un serviciu gratuit pentru cumpărători. Aceștia au la dispoziție trei zile pentru a se asigura că produsul primit este conform descrierii de pe site, în caz contrar având posibilitatea de a-l returna.

Vizitați Okazii.ro pentru a vedea lista completă a produselor care pot fi achiziționate cu plata în rate.

 

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO