1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Oliver Schumy, CEO-ul Immofinanz, a părăsit Comitetul Executiv al companiei

CEO-ul investitorului imobiliar Immofinanz, Oliver Schumy, a părăsit Comitetul executiv al companiei de ieri, în acord reciproc cu ceilalți membri, din motive personale. Acum două săptămâni, Rudolf Fries, vicepreședinte al Consiliului de Supraveghere al companiei, și-a anunțat demisia din acest organism corporativ. Acesta a fost înlocuit de Bettina Breiteneder.


19 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Astfel, începând cu ziua de azi Consiliul Executiv al companiei este format din Dietmar Reindl și Ștefan Schönauer, care vor continua toate proiectele Immofinanz.

„Oliver Schumy a adus o contribuție valoroasă și de durată la repoziționarea cu succes a Immofinanz în ultimii ani. Consiliul de supraveghere dorește să-și exprime recunoștința față de el. Rezilierea contractului nu are legătură cu poziția companiei sau cu efectele posibile ale crizei Covid-19 asupra activității Immofinanz. Compania este poziționată solid și are un capital conservator și o structură de finanțare pentru a putea reacționa rapid, flexibil și cu intenție în acest mediu provocator ”, spune Michael Knap președintele Consiliului de supraveghere al Immofinanz.

Principalele active ale companiei în România sunt myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive Iride Tower, Victoria Park, Băneasa Airport Tower, Global Business Center etc. La acestea se adaugă șase proprietăți de retail, printre care se află patru centre VIVO! în Cluj, Constanța, Pitești și Baia Mare.

Conform ultimelor date disponibile, Immofinanz deţine 17 proprietăţi pe piaţa românească, cu o valoare de 634,9 milioane de euro, care au asigurat venituri din chirii de 11,3 milioane de euro în primul trimestru al 2019, cele mai mari din întreg portofoliul companiei de investiţii austriece.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO