1EUR = 4.7786 RON

News

Omniasig îşi va onora obligaţiile din contractele de asigurare încheiate cu Şcoala Superioară de Aviațíe

Omniasig îşi va onora obligaţiile ce decurg din contractele de asigurare, încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie, precizează reprezentanţii companiei într-un comunicat, subliniind că orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ.

23 ian, 2014 | Agerpres

'Omniasig Vienna Insurance Group (VIG) confirmă faptul că cele două poliţe încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie 2014, poliţe de răspundere civilă faţă de terţi şi cea de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor, sunt valide şi în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piaţa externă. Omniasig îşi va onora obligaţiile care decurg din contractele de asigurare, orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ', se spune în comunicat.

Conform sursei citate, reprezentanţi ai Omniasig au fost prezenţi la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialişti dedicată soluţionării acestui caz.

'Imediat ce vom primi documentele necesare, compania va instrumenta cu celeritate dosarele de daună şi îşi va îndeplini integral obligaţiile contractuale. Omniasig VIG are o experienţă bogată şi îndelungată în domeniul asigurărilor aviatice, precum şi specialişti recunoscuţi în piaţă pe acest segment, astfel încât va soluţiona rapid, cu profesionalism şi cu deplină responsabilitate acest caz', dau asigurări reprezentanţii companiei.

Potrivit unor surse din domeniul transporturilor, valoarea poliţei era de circa 300.000 de euro, iar asigurarea era încheiată pentru perioada 13 mai 2013 - 12 mai 2014.

Omniasig Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România, având un capital social de peste 386,545 milioane lei, un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO