1EUR = 4.8741 RON | Bucureşti 11 º

News

Omniasig: Preţurile, dauna medie şi despăgubirile în cazul RCA sunt legate de indisciplina oamenilor în trafic

Preţurile, dauna medie şi despăgubirile în cazul RCA sunt legate de indisciplina oamenilor în trafic şi de frecvenţa mare a accidentelor, a declarat, joi, preşedintele directoratului Omniasig, Mihai Tecău.

20 iul, 2017 | Agerpres

'Avem o frecvenţă mare de accidente, avem oameni indisciplinaţi în trafic şi tot ce înseamnă preţ, despăgubire, daună medie şi altceva sunt legate de aceste lucruri. Dacă noi ne vom bate tot timpul numai ca să facem aici, între noi, şi nu vom schimba realitatea lucrurilor de pe stradă, cum se comportă, nu o să reuşim să facem...Tot timpul o să fie o discuţie şi se va urca şi politicul pe zona acesta, care mie mi se pare că este o poziţie foarte tehnică. E protecţie socială acest produs, trebuie să avem grijă de cei care cumpără acest produs, e clar, dar şi în practica de zi cu zi şi în trafic lucrurile să se schimbe încet, încet', a spus Tecău.

Acesta susţine că piaţa pare în echilibru şi este posibil ca acesta să reziste, dar evoluţia poate fi diferită, întrucât piaţa este dinamică.

În altă ordine de idei, Tecău a subliniat că portofoliul RCA al Omniasig ajunge la 33%, iar dorinţa companiei este de obţine profit şi pe acest segment, în prezent fiind 'aproape de profitabilitate.

În acest sens, a precizat acesta, este nevoie de o reducere a frecvenţei daunelor, pentru a se ajunge la profitabilitate pe segmentul RCA.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO