1EUR = 4.7787 RON | Bucureşti 6 º

News

Omul de afaceri Cătălin Beciu şi Alexander Nix, fondatorul Cambridge Analytica, vor colabora pentru a promova produse software româneşti

Fondatorul Cambridge Analytica, Alexander Nix, și omul de afaceri Cătălin Beciu au semnat, în luna iulie, la Londra, un protocol de colaborare pentru dezvoltarea și promovarea aplicațiilor pentru smartphone produse în Romania. 

15 sep, 2019 | ECONOMICA.net

Aplicațiile sunt realizate de compania Qiize.com, deținută de Cătălin Beciu, și vor fi promovate în afara țării prin campanii de marketing.

În următoarea perioadă urmează să fie lansate aplicațiile 32Trade, care va facilita vânzările online și Qiize, o platformă de comunicații.

"Acest lucru arată fără echivoc interesul mondial pentru industria software din Romania, dar și uriașul potențial al acesteia. Fostul partener al lui Nixon - Richard Robinson - a semnat un document similar, în numele noii sale companii. Alexander Nix se va ocupa de promovarea lor, in regim de parteneriat. Colaborarea va fi extinsa și în afara zonei asteia, în sensul în care ne putem ajuta reciproc pe partea de analiză a datelor, acoperind mai multe domenii de activitate", spune Cătălin Beciu.

Aplicațile vor fi disponibile atât pentru telefoanele cu sistemul de operare Android, cât și pentru iOS.

Cătălin Beciu mai deține și Clubul de Golf&Polo din zona Snagov, în comuna Gorgota. De asemenea, a fost și vicepreședinte al ALDE și secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, IMM-uri şi Mediului de Afaceri, în anul 2015.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO