1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 4 º

Imobiliare

Omul de afaceri maramureşean Pavel Pop a scos la vânzare pensiunea Conacul Drahneilor din Ruscova

Omul de afaceri Pavel Pop, care a devenit proprietarul Conacului Drahneilor în 2013, a scos la vânzare proprietatea cu 13 camere, amplasată în Ruscova, județul Maramureș, pentru care cere 1,2 milioane de euro.

30 noi, 2020 | | ECONOMICA.net

Conacul Drahneilor este situat in localitatea Ruscova, in N-E județului Maramureș. Pe lângă frumusețea deosebită a reliefului, aici se află cel mai frumos conac moroșenesc din Maramureș, fiind unic in Romania. Numele de “Drahnei” vine de la valea pe care este amplasat, Valea Dragmirov, o vale de o frumusețe deosebită, străjuită de dealuri înalte.

Din localitatea Ruscova, un drum pietruit cotește la dreapta și traversează râul Ruscova pe Valea Dragmirov. Drumul de aproximativ 4 km conduce până la poarta conacului, capătul de linie al Văii Dragmirov. Locul e ușor e identificat datorită unei frumoase și masive porți maramuresene, sculptată in lemn de stejar de maestrul Ion Feiciuc.

Construcția conacului a început in 2010 si a fost finalizat in 2015. Conacul este asezat pe o suprafață de teren generoasă de 2,8 hectare, are 13 camere si poate găzdui până la 32 de oaspeți. Restaurantul conacului, unde se servesc specialități maramureșene are o capacitate de 50 persoane în interior, iar pe terasa o capacitate de 30 de locuri. 

Conaacul Drahneilor e scos la vânzare pentru 1,2 milioane de euro.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO