1EUR = 4.8393 RON

News

Omul de afaceri Remus Truică, adus la sediul DNA Braşov pentru audieri

Omul de afaceri Remus Truică a fost adus miercuri după amiază, în jurul orei 17,00 la sediul DNA Braşov, unde va fi audiat de procurori în dosarul privind retrocedările ilegale cu prejudiciu estimat la 136 de milioane de euro, potrivit Agerpres.

09 dec, 2015 | Agerpres

De asemenea, Marius Marcovici, fost consilier a lui Călin Popescu-Tăriceanu, şi Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact, au ajuns, miercuri, la sediul DNA Braşov pentru a fi audiaţi de procurorii anticorupţie.

Potrivit unor surse judiciare, tot la Braşov urmează să fie adus cu mandat, în cursul după-amiezii, pentru audieri, şi jurnalistul Dan Andronic.

DNA a anunţat miercuri că procurorii efectuează nouă percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupţie comise în perioada 2006 - 2015.

'Sunt efectuate percheziţii domiciliare în 9 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice', a precizat DNA într-un comunicat de presă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO