1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

OMV Petrom: Centrala electrică de la Brazi, indisponibilă până la sfârşitul lunii iulie, din cauza unei defecţiuni

Centrala electrică de la Brazi nu este momentan disponibilă din cauza unei defecţiuni la transformatorul turbinei cu abur, potrivit unui comunicat de presă al OMV Petrom, transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

26 apr, 2017 | Agerpres

'Defecţiunea este în curs de investigare pentru a determina impactul acesteia şi durata remedierii ei. Pe baza datelor preliminare, estimarea actuală este că indisponibilitatea centralei ar putea dura până la sfârşitul lunii iulie 2017', se arată în document.

OMV Petrom este un grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze de aproximativ 64 milioane bep în 2016. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual şi operează o centrală electrică de înaltă eficienţă de 860 MW şi un parc eolian de 45 MW.

Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pieţele din România şi ţările învecinate prin intermediul a 783 de benzinării, la sfârşitul lui 2016, sub două branduri, OMV şi Petrom.

OMV, companie industrială listată în Austria, deţine 51,01% din acţiunile OMV Petrom, statul român, prin Ministerul Energiei, deţine 20,64%, Fondul Proprietatea deţine 12,57%, iar 15,78% se tranzacţionează liber la Bursa de Valori Bucureşti şi la Bursa de Valori Londra.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO